Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC Tarihi için Yeni Sızıntı

Bakalım resmi tarih ne zaman duyurulacak?

Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC Tarihi için Yeni Sızıntı

Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC tarihi için yeni bir gelişme yaşandı. Şimdilik resmi bir durum olmasa da, SteamDB sayfasına göre fazladan birkaç ay daha beklememiz gerekecekmiş gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Uncharted Oyunları Yolda Olabilir


Bildiğiniz gibi Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu paketinin PlayStation 5 versiyonu 28 Ocak 2022 itibarıyla satışa sunulmuş olsa da, PC tarihi halen gizemini koruyor. Hatırlayacağınız üzere ilk olarak SteamDB sayfası aracılığıyla 15 Temmuz 2022, sonrasında da bu yıl içerisinde Epic Games mağazasına gelecek olan oyunların listelendiği sayfada 20 Haziran 2022 olarak belirtilmiş ama kısa süre içerisinde ‘PC Versiyonu Yakında Geliyor’ olarak değiştirilmişti.

Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC Tarihi Belli Oldu Mu?

Epic Games Store sayfasındaki tarih artık geçerliliğini yitirdiği için, gözler SteamDB sayfasının işaret ettiği tarihe çevrilmişti. Ancak görünen o ki, bu tarihin de artık geçerliliği kalmadı. Çünkü, aktardığı önemli bilgiler ile oyun dünyasının saygın kişileri arasında yer alan Twitter kullanıcısı Wario64 tarafından SteamDB sayfasında fark edilen bir detaya göre Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC için 19 Ekim 2022 tarihi planlanıyor gibi görünüyor.

Sizin de gördüğünüz üzere son güncelleme 24 Haziran 2022 Cuma günü TSİ 18:36’da yapılmış. Resmin en altındaki bilgi satırında, 15 Temmuz 2022 – 21:00:00 UTC’nin üzerinin çizildiği ve hemen sağ tarafa 19 Ekim 2022 – 17:00:00 UTC olarak yazıldığı görülüyor.

Her ne kadar PlayStation oyunlarının PC platformuna kaliteli bir şekilde uyarlanabilmesi için 2021 yılının Temmuz ayında Nixxes Software Sony Interactive Entertainment tarafından alınmış olsa da, Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu’nun uyarlanma süreci Iron Galaxy tarafından yürütülüyor. Şu an için SteamDB sayfasına yansıyan tarih ile ilgili olarak resmi bir açıklama yapılmış değil. Yeni gelişmeleri takip edecek ve en kısa sürede sizlere aktaracağız.

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Hakkında

Son macerasının üzerinden birkaç yıl geçen emekli servet avcısı Nathan Drake, hırsızlar dünyasına geri dönmek zorunda kalır. Drake’in öldüğü sanılan kardeşi Sam, canını kurtarmak için Drake’ten yardım istemek üzere yeniden ortaya çıkarak ona reddedemeyeceği bir macera teklifinde bulunduğunda kader de çağrısını yapar. Drake’in bu en büyük macerası onun fiziksel sınırlarını, kararlılığını ve en nihayetinde sevdiklerini kurtarmak için neleri feda etmeye hazır olduğunu sınayacak.

Kaptan Henry Avery’nin uzun zaman önce kaybolmuş hazinesinin peşine düşen Sam ve Drake, Madagaskar ormanlarının derinliklerindeki korsan kenti Libertalia’yı bulmak üzere yola koyulacak. Avery’nin servetinin peşinde çıktıkları bu yolculuk onları orman adalarından uzak şehirlere ve oradan da karla kaplı tepelere götürecek olan dünya çapında bir maceraya dönüşecek.

Uncharted: Kayıp Miras Hakkında

Chloe Frazer, kadim bir eseri kurtarmak ve acımasız bir savaş çığırtkanından uzak tutmak için ünlü paralı asker Nadine Ross’dan yardım almalı ve Ganesh’in Altın Fildişi’ni bulmak üzere Hindistan’ın Batı Gat dağlarına gitmelidir. Chloe, şimdiye kadarki bu en büyük yolculuğunda geçmişiyle yüzleşmeli ve kendi mirasını bırakmak için neleri feda edeceğine karar vermelidir.

Exit mobile version