Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC Tarihi Yeniden Sızdı

Haziran mı, Temmuz mu?

Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC tarihi bir kez daha sızdı. Ancak bu defa farklı bir tarih söz konusu. Kafaları karıştıran bu gelişmenin ardından, gözler Sony Interactive Entertainment ve Naughty Dog stüdyosuna döndü. Detaylar haberimizde.


İlginiz Çekebilir: Yeni Uncharted Oyunları Yolda Olabilir


Uncharted serisinin PC platformuna çıkacak oyunları için meraklı bekleyiş sürüyor. Ocak ayının sonlarına doğru PlayStation 5 kullanıcıları ile buluşmuş olan koleksiyon paketi, son iki oyunun hem görsel açıdan hem de DualSense desteği ile geliştirilmiş versiyonlarını içeriyor.

Her ne kadar şimdiye kadar resmi bir tarih açıklaması yapılmamış olsa da Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, önümüzdeki zaman zarfında Epic Games Store ve Steam mağazalarında da boy gösterecek. Ne var ki ne Sony Interactive Entertainment ne de Naughty Dog tarafından herhangi bir imada dahil bulunulmuş değil.

Hatırlayacağınız üzere yakın bir zaman önce SteamDB sitesine yansıyan bir detay ile koleksiyon paketinin 15 Temmuz 2022 tarihinde çıkacağı iddia edilmişti. Ancak oldukça kısa bir süre sonra düzenlemeye gidilerek sadece bu yıl çıkacağı belirtilmeye devam edilmişti.

Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC Tarihi Ortaya Çıktı Mı?

Şimdi ise benzer bir durum Epic Games Store sayfasında yaşandı. Bu yıl içerisinde mağazaya gelecek olan oyunların listelendiği sayfada, Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu paketinin çıkış tarihi önce 20 Haziran 2022 olarak belirtilmiş. Sonradan bu bilgi güncellenerek PC Release is Coming Soon (PC Versiyonu Yakında Geliyor) yazacak şekilde değiştirilmiş olsa da, değişim öncesinde eli hızlı kullanıcılar bir ekran görüntüsü almayı başarmışlar.

uncharted hırsızlar mirası pc tarihi

Şu an için elimizde 20 Haziran 2022 ve 15 Temmuz 2022 olmak üzere iki farklı tarih bulunuyor. Bakalım hangi tarih doğru çıkacak? Bunu da Sony Interactive Entertainment ve Naughty Dog tarafından yapılacak olan resmi duyuru belirleyecek. Tabii ki kafalarda bambaşka bir tarih yok ise. Gelişmeleri takipte olacağız.

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Hakkında

Son macerasının üzerinden birkaç yıl geçen emekli servet avcısı Nathan Drake, hırsızlar dünyasına geri dönmek zorunda kalır. Drake’in öldüğü sanılan kardeşi Sam, canını kurtarmak için Drake’ten yardım istemek üzere yeniden ortaya çıkarak ona reddedemeyeceği bir macera teklifinde bulunduğunda kader de çağrısını yapar. Drake’in bu en büyük macerası onun fiziksel sınırlarını, kararlılığını ve en nihayetinde sevdiklerini kurtarmak için neleri feda etmeye hazır olduğunu sınayacak.

Kaptan Henry Avery’nin uzun zaman önce kaybolmuş hazinesinin peşine düşen Sam ve Drake, Madagaskar ormanlarının derinliklerindeki korsan kenti Libertalia’yı bulmak üzere yola koyulacak. Avery’nin servetinin peşinde çıktıkları bu yolculuk onları orman adalarından uzak şehirlere ve oradan da karla kaplı tepelere götürecek olan dünya çapında bir maceraya dönüşecek.

Uncharted: Kayıp Miras Hakkında

Chloe Frazer, kadim bir eseri kurtarmak ve acımasız bir savaş çığırtkanından uzak tutmak için ünlü paralı asker Nadine Ross’dan yardım almalı ve Ganesh’in Altın Fildişi’ni bulmak üzere Hindistan’ın Batı Gat dağlarına gitmelidir. Chloe, şimdiye kadarki bu en büyük yolculuğunda geçmişiyle yüzleşmeli ve kendi mirasını bırakmak için neleri feda edeceğine karar vermelidir.

Exit mobile version