Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC Tarihi Duyuruldu

Büyük maceraya hazır mıyız?

Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC Tarihi Duyuruldu

Ortaya çıkan söylentilerin ardından, Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC tarihi Sony Interactive Entertainment ve Naughty Dog tarafından resmi olarak açıklandı. Ekim ayı, büyük maceranın başlayacağı ay olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 için DualSense Edge Duyuruldu


Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC Tarihi Resmen Açıklandı

US PlayStation Blog üzerinden Naughty Dog Kıdemli İletişimler Müdürü Rochelle Snyder tarafından yapılan duyuru ile içeriğinde Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Kayıp Miras oyunlarının bulunduğu koleksiyon paketi, Türkçe altyazı, arayüz ve dublaj ile 19 Ekim 2022 tarihinde Epic Games ve Steam üzerinden PC oyuncuları ile buluşacak. Halihazırda 329 TL üzerinden ön-sipariş ile satın alabiliyorsunuz.

Iron Galaxy tarafından uyarlanma aşamasında olan Uncharted: Hırsızlar Koleksiyonu Mirası, yeniden hayal edilmiş kullanıcı arayüzü, ölçek kaydırıcıları, ekran kartı ve ekran kartı belleği tespiti, değişken yükleme hızının yanı sıra, gerçek 4K çözünürlük, ultra geniş monitör ve AMD Fidelity FX Super Resolution 2 desteği ile gelecek. Ayrıca, grafik ayarları kısmında doku ve model kalitesi, Anizotropik Filtreleme, Gölgeler, Yansımalar ve Ortam Örtme gibi seçenekler ile de karşımıza çıkacak.

Oyunu dokunsal geri bildirim ve dinamik uyumsal tetikleyiciler ile DualSense ile oynayabilmenin yanı sıra, DualShock 4 dahil geniş yelpazede desteklenen kontroller ve fare ve klavye ile de oynayabilmek mümkün olacak. Bu noktada, klavye tuşlarını dilediğiniz gibi değiştirebileceğiniz söyleniyor.

Resmi duyuruya ek olarak, daha önceden sızdırılan sistem gereksinimleri de resmi olarak açıklandı. En Düşük, Önerilen, Performans ve Ultra olmak üzere dört farklı kategoriye ayrılmış olan sistem gereksinimleri detaylar şöyle:

En Düşük Gereksinimler

30 FPS @ 720p – Orta Ayarlar

Önerilen Gereksinimler

30 FPS @ 1080p – Yüksek Ayarlar

Performans Gereksinimleri

60 FPS @ 1440p – Yüksek Ayarlar

En Düşük Gereksinimler

60 FPS @ 4K – Ultra Ayarlar

Exit mobile version