Uluslararası Yarışmada Bir Türk Oyunu: Ephesus

Oyun dünyasının farklı kategorilerde yarıştığı The Game Development World Championship yarışmasının bu haftaki Hayranların Favorisi kategorisinde Türk geliştiricilerce yayınlanan Ephesus aday gösterildi. Yerli geliştiricilerimiz tarafından geliştirilen Ephesus’un büyük finale yönelik adımlarında sizlerin oylarına ihtiyacı var!

GDWC’de yılın oyunu adaylığına gidilen bu yolda Ephesus’u desteklemek için buradaki linke tıklayarak herhangi bir üyelik gerekmeksizin desteklerinizi sağlayabilirsiniz.

Efes Antik Kenti Ephesus ile Hayat Buluyor

Ephesus, benzersiz bir hikaye ile bezenmiş hayatta kalma ve keşif oyunudur. Görkemli Roma İmparatorluğu’nun Batı Ege kıyılarında kendi kaderini çizmeye hazır ol. Bu yolculukta hayatta kalmayı unutma!

Ephesus oyunculara milattan önce 100 yılında Efes’te Antik Roma’nın en gösterişli zamanlarını deneyimleme şansı sunuyor. Açık dünya tabanlı oyunda hikaye akışı görev dizileri ile desteklenirken; kaynak toplayarak üretim yapma, yapılar inşa etme ve ticaret yapma şansı sunuluyor.

Oyuna daha yakından göz atmak isterseniz buradaki bağlantı aracılığı ile Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.

Ephesus Oyun

The Pack Studios Hakkında

İzmir temelli The Pack Studios yıllardır oyun geliştiren ve büyük oyun tutkunu olan yedi kişiden oluşuyor.

Oyunu geliştirme süreçlerinde Roma İmparatorluğu’nun şehir planlaması ve göz kamaştırıcı mimarisini incelemek için Efes’in tarihini derinlemesine incelediklerini ve bu ruhu yerinde tatmak için Efes’e turlar düzenlediklerini belirtiyorlar.

Hedefleri Efes’i bir Roma vatandaşı gibi oyunculara deneyimletmek olan ekibin bir de oyunculara verdikleri en büyük söz ise oyunu tüm tutku ve özveriyle geliştirecek oluşları.

Exit mobile version