Yapımı 4 Ay Süren Ultra Gerçekçi Minecraft Tasarımı

Son dönemlerde Minecraft aracılığı ile yapılan çeşitli eserlere tanıklık ediyoruz: Şimdi, bunlardan en yenisi doğa manzarasının neredeyse birebir uyarlanmış sürümünü bizlerle buluşturuyor. İşte qwryzu isimli kullanıcı tarafından düzenlenen ve yapımı dört ay süren doğa temalı ultra gerçekçi Minecraft tasarımı!


Benzer İçerik: RDR 2 ve Minecraft Bir Araya Geldi!


Ultra Gerçekçi Minecraft Tasarımı Görenleri Hayran Bıraktı!

Minecraft, hayal gücüne güvenen kişiler için neredeyse sayısız miktarda inşa aracı barındırıyor ve adrenalin sevenler için hayatta kalma moduyla heyecanı daha komplike bir hale getiriyor.

Karla kaplanmış dağların, yoğun ormanların ve dolambaçlı nehirlerin ve yemyeşil vadilerin yer aldığı bu harita, qwryzu isimli bir kullanıcı tarafından oluşturuldu. Görüntüden bir nebze uzaklaştığınızda adeta bir fotoğraf gibi gözüken bu tasarımın tamamlanması, dört ayı aşkın bir süreye mal oldu.

Ultra Gerçekçi Minecraft Tasarımı / Ultra Gerçekçi Minecraft Tasarımı

Minecraft’ta realistik ortamlar oluşturmak gerçekten de kolay değil ancak söz konusu şey doğa teması olunca, işler daha da sarpa sarmayı başarıyor. Öncelikli olarak her şeyi olduğu gibi gerçekçi bir şekilde inşa edebilmeniz gerekiyor: Dağların sarplığı, akarsuların kıvrımları ve çok daha fazlası..

Vales of Amoril olarak adlandırılan bu yapı, herkes tarafından ücretsiz bir şekilde indirilebilecek ve oynanabilecek şekilde yayınlandı. Yani daha yakından göz atmak isterseniz, sadece indirmeniz yeterli olacaktır.

Peki siz bu harita tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Tasarımı beğendiniz mi ve indirip göz atacak mısınız? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version