Ultimate Sackboy, Android ve iOS İçin Şubat’ta Çıkıyor

Koş Sackboy, koş!

Ultimate Sackboy, Android ve iOS için Duyuruldu

Android ve iOS için geliştirilmiş olan Ultimate Sackboy oyununun nihai sürüm çıkış tarihi bugün itibarıyla duyuruldu. Halihazırda ön-kayıt yapabildiğiniz oyun, LittleBigPlanet dünyasını mobil cihazlara getirecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: TMNT: Shredder’s Revenge Ücretsiz Oldu


Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında analistler ve yatırımcılar için finansal bir konferans düzenleyen Japon teknoloji devi, ileriye dönük planlarından bahsetmişti. Mobil oyun pazarındaki varlığını güçlendirmek de bu planların arasında yer alıyor. Bu bağlamda, önde gelen mobil oyun geliştiricileri ile ortaklığın kurulması hedefleniyor iken şirket için mobil stüdyo ve proje ağı oluşturmaya yönelik çalışmalar için de düğmeye basılmıştı. Bugün yapılan duyuru ile ilk adım, önümüzdeki ay tam anlamıyla atılacak: Ultimate Sackboy.

LittleBigPlanet Dünyası Ultimate Sackboy ile Mobile Geliyor!

Temple Run gibi sürekli olarak koşacak ve önümüze çıkacak olan engelleri aşmak durumunda olacağınız oyunun görselliği, aynı LittleBigPlanet serisindeki gibi olacak. Halihazırda Google Play Store üzerinden ön-kayıt yaptırabileceğiniz oyun, 21 Şubat 2023 tarihinde ücretsiz olarak Android ve iOS tabanlı cihazlar için nihai sürümü ile yayınlanacak.

Hem geliştirici hem de yayıncı konumunda bulunan Exient tarafından verilen detaylara bakılırsa, çeşitli engelleri aşarak koşmaya devam edeceğimiz mobil oyunda, özenle yaratılmış bölümler ve serinin evreninden tanıdığımız düşmanlar ile yapacağımız mücadeleler bizi bekleyecek. Ultimate Sackboy aynı zamanda başa baş rekabetin olacağı ve altın, çeşitli ödüller ve diğer rakiplerin kıyafetlerinden kazanacağımız Daily Duels (Günlük Düello) modu da içerecek.

Son olarak, LittleBigPlanet serisinde olduğu gibi karakterimizi farklı kıyafet seçenekleri ile giydirip özelleştirebileceğiz. Bunların arasında toplanabilirler kadar kilidinin açılması gerekenler de olacak. Oyunun yayınlanmasının ardından, oyunculara daha fazla kıyafet ve özelleştirme seçeneğinin sunulmaya devam edileceği de söyleniyor.

Exit mobile version