Ücretsiz Watch Dogs 2 Fırsatı Uplay’e Geliyor

ücretsiz Watch Dogs 2 dağıtılacak.

Dünyanın en büyük oyun geliştiricisi ve yayıncısı şirketlerinden biri olan Ubisoft, ücretsiz Watch Dogs 2 fırsatı ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlandığını duyurdu. Şirket, yakın zaman sonra düzenlenecek tanıtım etkinliğini izleyen herkesin oyunu alabileceğini dile getirdi.

Ubisoft, kısa bir süre sonra yeni oyunlarını tanıtacağı Ubisoft Forward etkinliğini çok önce duyurmuştu. E3 2020 sunumu yerine planlanan etkinlik ile birlikte birçok yeni oyunun, içeriğin tanıtılması bekleniyordu. Tanıtım etkinliğine olan ilgiyi artırmanın yeni yollarını arayan Ubi, bunu ücretsiz oyun dağıtmakta buldu.


İlginizi çekebilir: Watch Dogs Legion Sistem Gereksinimleri


12 Temmuz itibarıyla yapılacak etkinlik boyunca, oyunun ücret olarak kalacağı aktarıldı. Bu süre boyunca Uplay kütüphanelerine oyunu ekleyenlerin, ücretsiz kopyayı edinecekleri belirtildi.

Ücretsiz Watch Dogs 2 nasıl alınır?

Ubisoft Forward etkinliği 12 Temmuz 2020 TSİ 22.00 sularında başlayacak. Birçok oyunun videosunun ve türlü konuşmaların yapılacağı etkinlik boyunca Watch Dogs 2, Uplay üzerinde ücretsiz olarak yerini alacak. Etkinliği canlı takip edenler ise Uplay hesapları ile bağlanıp, oyunu edinebilecekler.

Oyunu ücretsiz olarak edinmek için TSİ 22.00 itibarıyla Uplay’e giriş yapmanız ve ücretsiz oyun talep etmeniz gerekiyor. Twitch üzerinden canlı yayını izleyenler ise Twitch Drop sistemi ile oyunu alabilecekler. Twitch’ten alınacak ücretsiz oyunlar ise 13 Temmuz 2020 itibarıyla kullanıcılara ulaşacak.

Ücretsiz oyun teklifinin sadece PC platformu için geçerli olduğunu hatırlatalım. Oyunu konsollar üzerinden oynamak isteyenler, yine ücret ödemek durumunda kalacaklar.

Watch Dogs 2 detayları

Şu anda Assassin’s Creed: Valhalla üzerinde çalışmakta olan Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen Watch Dogs 2, 2016 yılının Kasım ayında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuştu. San Francisco Körfez Bölgesi’nin hayali versiyonunda geçen oyunda Marcus Holloway isimli bir karakteri yönetiyoruz. Bilgisayar korsanı grubu DedSec ile çalışan Holloway, şehrin vatandaşlarının mahremiyetini ortadan kaldıran ctOS isimli gelişmiş gözetim sistemi çökertmek için mücadele ediyor.

Hikaye boyunca karşınıza çıkan görevleri birden fazla yoldan tamamlayabiliyorsunuz ve başarılı olduğunuz her görev de sizlere belirli sayıda DedSec takipçisi kazandırıyor. Bunun yanı sıra kooperatif çok oyunculu mod ise rekabete dayalı bire bir mücadele ve ortalığı karıştıran bir oyuncuya karşı diğer oyuncuların birbirleriyle bağlantı kurmasına olanak tanıyor. Diğer detaylar için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version