Ücretsiz Warzone Battle Pass Tier Sahibi Olabilirsiniz

Activision güzellikler yapmaya devam ediyor.

Son haftaların en çok oynanan oyunu Call of Duty’nin Warzone Battle Royale eklentisi için yeni bir haberimiz var. Ücretsiz Warzone Battle Pass Tier sahibi olmak için ayrıntıları haberimizden bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Call Of Duty: Warzone’da Hilecilere Yer Yok


Ücretsiz Warzone Battle Pass

Activision kanadından gelen açıklamaya göre, 5 Nisan’a kadar Battle Pass satın alan tüm kullanıcılara 10 seviye Battle Pass Tier hediye olarak verilecek. Bu tarihe kadar Battle Pass aldığınız taktirde, oyun içinden ulaşabileceğiniz ‘Just For You’ sekmesi üzerinden Battle Pass Tier eklentinizi aktif hale getirebilirsiniz.

Hali hazırda 91 seviye ve üstü olan kullanıcılar için bu avantaj tam 100 seviyeye tamamlanacak halde düzenlenmiş. Örneğin şuanki Battle Pass seviyeniz 95 ise, bu avantajı kullandığınız taktirde 5 seviye Battle Pass tier sahibi olabileceksiniz.

Activision’ın yaptığı açıklamadan anlaşıldığı üzere, Call of Duty: Warzone Sezon 2’nin sonuna gelinen bu günlerde, Battle Pass seviyesini son seviyelere getirmekte zorlanan kullanıcılara yardım amacıyla yapıldığı anlaşılabiliyor.

Sizler de tutkulu bir Warzone oyuncusuysanız bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.

ücretsiz warzone battle pass

Ücretsiz Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer ve Exp Boost

Activision aynı zamanda sezon sonu yaklaşması dolayısıyla bir güzellik daha yapıyor. Bu hafta sonu tüm Modern Warfare Multiplayer ve Warzone kullanıcılarının 2 gün boyunca x2 tecrübe puanı kazanacak.

Bunun yanı sıra ”Free Weekend” sonunda geldi. Yalnızca bu hafta sonu geçerli olacak şekilde Call of Duty: Modern Warfare’ın Multiplayer modunu da ücretsiz bir şekilde oynayabileceksiniz.

Sizler de eğer evde geçirdiğimiz bu günlerde, keyifli bir hafta sonu geçirmek istiyorsanız, fırsatlardan yararlanarak Call of Duty dolu bir 2 gün geçirebilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Call Of Duty: Warzone Sezon 3 Detayları Sızdı!


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version