Ücretsiz The Last of Us Part 2 Temanızı İndirin!

Ah Ellie vah Ellie!

Yayıncı Sony PlayStation ve geliştirici Naughty Dog tarafından çok yakında piyasaya sürülecek olan The Last of Us Part 2 için ücretsiz dinamik tema yayınlandı. Kullanıcılara çok kısa süreliğine sunulan tema, içerisinde gece ve gündüz döngüsünü barındırıyor. Peki temayı oyuncular nasıl edinecek?


Göz Atın: The Last of Us Part II Fiyatı ve Çıkış Tarihi!


PlayStation Sahiplerine Ücretsiz Dinamik Tema!

Naughty Dog tarafından geliştirilen The Last of Us Part 2 için ücretsiz bir dinamik tema yayınlandı. Temayı edinmek isteyen oyuncular PlayStation Store’da yer alan ”Para Puan Kodu Kullan” kısmına 9DEK-PKNG-N445 kodunu girerek dinamik temayı sisteme indirebilirler.

Buna ek olarak PAX East 2020 etkinliğinde oyunun oynanabilir olacağı müjdesi verildi. Ziyarete gelen oyunculara ”Patrol” bölümü denettirilecek. Bir saat uzunluğunda olacak olan demoda Ellie, Dina ve Jackson; Wyoming bölgesinde enfekte olmuşları temizlemeye çalışacak.

Ücretsiz The Last of Us Part 2 Temanızı İndirin!

Demo görüntüleri internete düşer düşmez buradan sizlerle paylaşıyor olacağız. PAX East 2020 etkinliği 27 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında Boston Kongre Merkezi‘nde gelen ziyaretçilerine kapılarını açmış olacak.

Son olarak oyunun resmi çıkış tarihi hala geçerliliğini koruyor. Herhangi bir ertelenme ile karşı karşıya kalmazsak yapım 29 Mayıs 2020’de Türkçe Dublaj ve altyazı seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirmiş olacak.

Peki ya siz dinamik tema hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version