Ücretsiz Styx: Shards of Darkness Fırsatını Kaçırmayın

Styx'e kütüphanenizde yer açın!

Ücretsiz Styx Shards of Darkness Fırsatını Kaçırmayın

Eğer gizlilik odaklı oyunları seviyorsanız, ücretsiz Styx: Shards of Darkness fırsatını kaçırmayın. Halen zaman olsa da, elinizi çabuk tutmanızda fayda var.


İlginizi Çekebilir: Diablo 4 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilir Oldu


Oyunları severiz. Ücretsiz oyunları ise daha çok severiz. Bildiğiniz gibi dijital oyun satan mağazalar, zaman zaman bizi ücretsiz oyun(lar) dağıtarak sevindiriyorlar. Epic Games Store bunu bir program kapsamında gerçekleştirirken, başta Steam olmak üzere diğer mağazalar belirli zamanlarda hoş sürprizler yapmayı asla ihmal etmiyorlar. GOG da Styx: Shards of Darkness ile bu fırsatlara bir yenisini ekledi.

Ücretsiz Styx: Shards of Darkness Oyununu Kütüphanenize Ekleyin

Steam mağazasında % 85 indirimli olarak 1.94 USD’ye (bugünün kuruyla 55.93 TL) satılan Styx: Shards of Darkness oyununu ücretsiz olarak edine bilmek için buradan ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz. Açılan sayfadaki ‘Go to giveaway’ düğmesine, bir sonraki adımda da ‘Add to library’ düğmesine basarak oyunu kütüphanenize ekleyebilir ve kalıcı olarak sahip olabilirsiniz.

Hikayeye göre Styx: Master of Shadows oyununun onlarca yıl sonrasında geçen Shards of Darkness, çoğu topluluğun cücelerin istilalarından acı çektiği kurgusal Of Orcs and Men serisinin dünyasında geçiyor. Ne var ki bizim yönettiğimiz Styx, insan benzeri bir zekaya ve konuşma yetisine sahip.

Tercihen tek başınıza veya kooperatif modunda bir arkadaşınız ile oynayabiliyorsunuz. Senaryo boyunca devasa açık mekanları keşfediyor, düşmanlarımızı ister suikast yaparak öldürebiliyor veya fark edilmeden geçebiliyor, cüce suikastçılarımızın mühimmatında bulunan ölümcül yetenekleri ve silahları kullanabiliyoruz.

Exit mobile version