Ücretsiz Sanitarium Fırsatını Kaçırmayın!

Unutulmaz oyun, ücretsiz dağıtılıyor...

Ücretsiz Sanitarium Fırsatını Kaçırmayın!

Eğer Point-and-Click tarzı macera oyunlarından hoşlanıyorsanız, ücretsiz Sanitarium fırsatını kaçırmamanızı öneriyoruz. Başyapıt niteliğindeki oyun için hemen hemen bir günlük bir süreniz var. Acele etmenizde de yarar var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (2 Haziran)


Eskilerin unutulmaz ve paha biçilemez klasik yapımlarından olup, bu zamanda maziye dönmeyi isteyenlerin ilk duraklarından birisi olan Sanitarium, PC için 1998 yılında satışa sunulmuştu. DreamForge Intertainment tarafından geliştirilmiş ve ASC Games tarafından da yayınlanmış olan oyun, 2015 yılı içerisinde Android ve iOS tabanlı cihazlar için de uyarlanmıştı.

Hikaye, komadan uyanan, yüzü tamamıyla bandajla sargılı olan ve mahkumlar tarafından Max olarak bilinen bir karakterin başından geçenleri anlatıyor. Bir trafik kazası sonucu şuurunu kaybettiği için kim olduğunu, nereden geldiğini ve akıl hastanesine nasıl düşünü hatırlayamayan karakterimiz, kafasındaki soru işaretlerine cevap bulabilmek için hastanenin derinliklerine gitmek zorunda kalıyor. Bu süreçte de yolu, Mother tarafından gözetilen küçük bir kasaba ve Quetzalcoatl isimli bir tanrı tarafından harap edilmiş Aztek köyü gibi mekanlardan geçiyor.

Ücretsiz Sanitarium GOG Üzerinde Sizi Bekliyor

Eğer bu başyapıt olarak nitelendirilen oyunu henüz denemediyseniz, halen geç değil ve bunun için de karşınızda güzel bir fırsat var. GOG mağazası üzerinden ücretsiz olarak dağıtılan Sanitarium için yirmi beş saatlik bir süreniz var.

Buradan ulaşabileceğiniz sayfada, ‘Go to giveaway’ düğmesine bastıktan sonraki sayfada da ‘Yes, and claim the game’ düğmesine basarak oyunu kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Bu işlemi bir defa yapmanız durumunda, Sanitarium artık kalıcı olarak sizin oluyor. Oynamadan önce oyunu görmeyi isterseniz de, hemen aşağıdaki fragmana bir göz atabilirsiniz.

Exit mobile version