Ücretsiz Roller Champions Oyunu Çıkış Tarihi Kesinleşti

Büyük buluşma önümüzdeki hafta gerçekleşecek!

Ücretsiz Roller Champions Oyunu Çıkış Tarihi Kesinleşti

Merakla beklenen ücretsiz Roller Champions için çıkış tarihi Ubisoft tarafından yeni bir fragman ile açıklandı. Önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanacak olan oyun hakkındaki detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft+ PS Plus Servisine de Ekleniyor


Ücretsiz Roller Champions Ne Zaman Çıkıyor?

Bir süredir çıkış tarihi merak edilen takım tabanlı PvP oyunu için beklenen duyuru Ubisoft tarafından gerçekleştirildi. Türkçe altyazı ve arayüz desteğinin de olacağı Roller Champions, PC (Ubisoft Store), PlayStation 4 ve Xbox One için 25 Mayıs 2022 tarihinde yayınlanacak. Geriye uyumluluk desteği sayesinde PlayStation 5 ve Xbox Series üzerinde de oynayabileceksiniz.

Fransız yayıncı tarafından söylene göre ilk günden çapraz platform ve çapraz aşama kaydetme desteği olacak, Epic Games Store, Stadia ve Switch için de ilerideki bir tarihte oyuncular ile buluşacak.

E3 2019 sırasında duyurulan ve rekabete dayalı aksiyon ile işbirlikçi takım oyununu bir araya getiren Roller Champions, üçe üç oynanan ücretsiz bir oyun olacak. Oynanış sistemi olarak, topu aldıktan sonra kaybetmeden sahada bir tur atmanız ve nihayetinde de gol atmanız üzerine dayalı. Bu süreçte fazladan turlar tamamlayarak daha fazla puan kazanabilmek mümkün oluyor.

Her galibiyet sonrasında Watch Dogs 2 ve The Crew 2 oyunlarına benzer olarak, performansınıza bağlı olarak daha fazla hayran kazandığınız Roller Champions oyununda açacağınız yeni ekipmanlar, dizlik ve kasklar ve omuzluklar ile karakterinizi özelleştirebilmeye ek olarak, yeni sponsorlar ve kutlamalar da açabilmeniz mümkün olacak.

Resmi duyuruya ek olarak Roller Champions için genel bakışın yanı sıra, Rekabete nasıl katılacağınıza ve zafere nasıl ulaşabileceğinize dair ipuçlarının da verildiği bir de fragman yayınlandı. Üç dakikaya yakın uzunluğu olan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Exit mobile version