Ücretsiz Man of Medan Kazanma Fırsatını Kaçırmayın

Denemesi bedava!

Bandai Namco Entertainment, oyunculara ücretsiz Man of Medan fırsatı sunuyor. Ne var ki bunu bir çekiliş ile gerçekleştiriyor. Yani kazanabilmek için seçilenlerin arasında yer almanız gerekiyor.


İlginizi Çekebilir: GTA+ Abonelerine Ücretsiz Oyun Dönemi Başladı!


Ücretsiz Man of Medan Kazanabilirsiniz

The Dark Pictures Anthology serisinin ilki olan Man of Medan, 2019 yılında çıkmıştı. Geliştiriciliği Supermassive Games tarafından yapılmış olup da kadrosunda Shawn Ashmore gibi önemli bir aktörün de yer aldığı oyunun hikayesinde, İkinci Dünya Savaşı dönemine ait olduğu iddia edilen gemi enkazını bulmak isteyen Amerikalı dört kafadar genç ve kiraladıkları teknenin kaptanı Fliss’in başından geçenler anlatılıyor. Hikayeye seçimlere yön verebildiğimiz oyunu henüz oynamamışsanız, Bandai Namco Entertainment tarafından başlatılan çekiliş ile ücretsiz Man of Medan sahibi olabilirsiniz.

Gv2nDwXTaXTNKH77hwCnyT-1200-80

Buradan ulaşabileceğiniz sayfada, Bandai Namco Entertainment hesabınıza giriş yaptıktan sonra, ‘VALIDATE’ düğmesine basmanız yeteri. 29 Eylül 2023 Cuma günü TSİ 16:00 sıralarında sona erecek olan etkinliğin ardından, Steam mağazasında 299 TL’ye satılan oyunu kazananlara kodları e-postaları aracılığıyla ulaştırılacak.

Geçmişte Get Even oyununu da çekiliş ile dağıtmış olan Japonya menşeli yayıncı, oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Bakalım bir sonraki oyun hangisi olacak?

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version