Ücretsiz God of War Ragnarök İçeriği Duyuruldu

Nors maceramız henüz bitmedi!

Ücretsiz God of War Ragnarök İçeriği Duyuruldu

Yaşanan sızıntıların ardından, ücretsiz God of War Ragnarök içeriği Valhalla duyuruldu. The Game Awards 2023 sırasında yapılan sürpriz duyuruya göre, fazla beklememiz gerekmeyecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2023 Duyuruları ve Yeni Haberler


Ücretsiz God of War Ragnarök İçeriği Haftaya Geliyor!

God of War Ragnarök oyununun Valhalla içeriği ilk olarak Ağustos ayı içerisinde The Snitch tarafından ortaya çıkartılmış iken, Kasım ayında da AreaJugones tarafından yakın bir zamanda duyurulacağı söylenmişti.

12 Aralık 2023 tarihinde güncelleme ile PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarına sunulacak olan içeriğin ücretsiz olarak yayınlanması büyük bir şaşkınlık yarattı diyebiliriz. Nors mitolojisi için esas kapanış perdesi olacak Valhalla ile ilgili verilen bilgilere bakılırsa, Kratos ağabeyimiz yine tek başına ilerleyecek.

Zorluk konusunda bir nevi sınav olacak içeriğin tekrar tekrar oynanabilir olacağı söylenir iken, Roguelike mekaniklerinin işin içine girdiği bir hikaye anlatımı ile karşımıza çıkılacakmış. Ayrıca zırh setleri ve görünüşü değiştiren özellikler de kozmetik odaklı olacakmış.

Nors mitolojisinde cennet anlamına gelen Valhalla içeriğinde, diyarın gizemli kıyılarını keşfedecek, derinliklerine dalarak sınavları geçmeye çalışacak ve geçmişimizin yankıları ile yüzleşeceğiz.

Exit mobile version