Ücretsiz Eşli Simülasyon Oyunu Bronzebeard’s Tavern, Yoğun İlgi Görüyor

Overcooked serisine alternatif arayanlara...

Ücretsiz Eşli Simülasyon Oyunu Bronzebeard's Tavern, Yoğun İlgi Görüyor

Bu ayın başında yayınlanan ücretsiz eşli simülasyon oyunu Bronzebeard’s Tavern, oyuncuların yoğun ilgisi ile epey popüler oldu. Eğer Overcooked serisi için bir alternatif arıyorsanız, bir göz atmanızda fayda var.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz God of War Ragnarök İçeriği Duyuruldu


Her yılın son çeyreğinde, aşina olduğumuz üzere, büyük bir fırtına yaşanıyor ve oyuna boğuluyoruz. Büyük yapımlar daha ön planda olsa da, aradan sıyrılan bazı bağımsız oyunlar da bizi fazlasıyla şaşırtıyor diyebiliriz. Bu haberimizde yer vereceğimiz Bronzebeard’s Tavern de bunların bir yenisi oldu.

Ücretsiz Eşli Simülasyon Oyunu Bronzebeard’s Tavern, Yoğun İlgiyle Karşılandı

Tercihen tek başınıza veya dört kişi eşli oynayabildiğiniz oyun, 1 Aralık 2023 Cuma günü yayınlanmıştı. Overcooked serisi ile benzerlik gösteren ve cüce karakterler yönetmemiz ile fantastik bir ortam da sunan simülasyon oyununda, oyuncular olarak restoran işleten bir personelin rolüne bürünüyoruz. Temelde amacımız, gelen siparişleri en kısa sürede servis ederek müşteri memnuniyetini sağlamak olacak. Overcooked serisinden ayrıldığı nokta ise, Bronzebeard’s Tavern ile bize daha fazla kontrol imkanı sağlanıyor. Öyle ki stok kontrolü yapmak, fırınlara yakıt sağlamak ve müşteriler için oturma yerleri ayarlamak gibi sorumluluklarımız da olacak.

Eğer Overcooked serisi için bir alternatif arıyorsanız, Bronzebeard’s Tavern tam size göre diyebiliriz. Hazır yılbaşı dönemindeyken, dört kafadar bir araya gelip de son derece keyifli anlar geçirebilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version