Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (9 Şubat)

Bu sefer menümüzde tek oyun var...

Amerika menşeli yayıncının dijital mağazasında yaptığı güncelleme ile ücretsiz Epic Games Store oyunu indirmeye açıldı. Eğer yönetim simülasyonu oyunlarından hoşlanıyorsanız, bu haftanın oyununu kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Şubat 2023 Oyunları Duyuruldu


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Ücretsiz Epic Games Store Oyunu İndirmeye Açıldı

ücretsiz egs oyunu 9 şubat

Epic Games Store tarafından kullanıcılara bir hafta boyunca ücretsiz olarak sunulacak olan Recipe For Disaster oyununa buradan ulaşabilirsiniz. 16 Şubat 2023 Perşembe gününe kadar kütüphanenize eklemeniz durumunda, kalıcı olarak sahip olacak ve istediğiniz bir zamanda oynamaya başlayabileceksiniz. Önümüzdeki hafta ise Warpips oyunu ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanacak.

Recipe for Disaster Hakkında

Recipe for Disaster, profesyonel bir mutfak ve yemek odası ile drama dolu ve yüksek tempolu bir çevreyi konu alan bir yönetim simülasyonudur. Hayallerindeki restoranı kur, tarifler yaz, menüler tasarla ve çalışanlarını yönet, bu sırada sinir bozucu durumlarla başa çık!

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version