Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (6 Temmuz)

Platform türünü sevenler için güzel bir hafta olacak...

Eğer platform türü oyunları seviyorsanız, kısa bir süre önce indirmeye açılan ücretsiz Epic Games Store oyunu tam size uygun diyebiliriz. Önümüzdeki yedi gün boyunca hoş bir GRIME macerası sizi bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Prime Gaming Temmuz 2023 Oyunları


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Ücretsiz Epic Games Store Oyunu İndirmeye Açıldı

Geçtiğimiz hafta yapılan duyuru ile GRIME, 13 Temmuz 2023 Perşembe gününe kadar buradan ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceğiniz ücretsiz oyun olarak dağıtılıyor. Eğer aksiyon-rol yapma elementlerinin de bulunduğu platform türünde bir oyun arıyorsanız, kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Önümüzdeki haftanın oyunu ise Train Valley 2 olacak.

ücretsiz egs oyunu 6 temmuz_2

GRIME Hakkında

GRIME hızlı, hataya yer vermeyen bir Aksiyon-Macera RYO’dur. Anatomik entrika dolu bir dünyayı parçalarına ayırırken düşmanlarını biçim ve işlevi değişen canlı silahlarla ezip geç ve sonra, bedenini güçlendirmek için onlardan artakalanları yiyip bitir.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version