Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (23 Kasım)

Haftaya yine iki oyun var!

Haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunu indirmeye açıldı. Bilim-kurgu oyunu sevenler toplansın, kızıl gezegene yolculuğumuz var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Muhteşem Cuma İndirimleri 2023 Başladı


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Ücretsiz Epic Games Store Oyunu İndirmeye Açıldı

Geçtiğimiz hafta yapılan duyuru ile Deliver Us Mars oyununu 30 Kasım 2023 Perşembe gününe kadar buradan ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki haftanın oyunları ise Jitsu Squad ve Might Fight Federation olacak.

ücretsiz egs oyunu 23 kasım

Deliver Us Mars Hakkında

Bilim-kurgu türündeki oyun, 2019 yılında satışa sunulan Deliver Us The Moon için bir devam niteliği taşıyor. Hikayeye göre gizemli Outward tarafından çalınan ARK koloni gemilerini kurtarmaya çalışacağımız zorlu görevde, risk epey yüksek olacak iken gerilimin de bir o kadar yükseleceği anlar bizi bekleyecek.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version