Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (22 Haziran)

İki oyunlu haftalara devam...

GÜNCELLEME 2: The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos, ülkemizde de erişime açıldı.

GÜNCELLEME: Önümüzdeki haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunu, The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos olarak belirlendi. Bu oyun Steam mağazasından satın alınabiliyor olmasına rağmen, Epic Games mağazası tarafında aralarında Türkiye’nin de bulunduğu yirmi ülkede maalesef bulunmuyor ve haliyle de bir sonraki haftayı pas geçmek durumunda kalacağız. Belki de bu durum göz önünde bulundurularak, The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos oyununun listelenmediği ülkelerde farklı bir oyun verilebilir.

Oyunun Epic Games Store sayfasına ulaşmaya çalıştığımız zaman, ‘Bu içerik şu anda platformunda veya bölgende mevcut değil.’ şeklinde bir hata mesajı görüntüleniyor.

***

Haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunu ve Idle Champions of the Forgotten Realms içeriği indirmeye açıldı. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Xbox Game Pass Zamlanıyor: Yeni Fiyatlar Ne Olacak?


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Ücretsiz Epic Games Store Oyunu İndirmeye Açıldı

Geçtiğimiz haftanın listelemesine bağlı olarak theHunter: Call of the Wild oyunu ve Idle Champions of the Forgotten Realms içeriği Wulgar’s Legends of Renown Pack, önümüzdeki yedi gün boyunca ücretsiz oldu. 29 Haziran 2023 Perşembe günü TSİ 18:00 öncesinde buradan kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Önümüzdeki haftanın oyunu / oyunları henüz açıklanmış değil. Belli olur olmaz haberimizi güncelleyeceğiz.

ücretsiz epic games oyunları 22 haziran

Wulfgar’s Legends of Renown Pack Hakkında

Epic’e Özel Wulfgar’s Legends of Renown Pack’te, 4. Sezon: Legends of Mithral Hall’da bulunan ve yakın zamanda tekrardan dengelenen Şampiyonların her biri yer alıyor:

theHunter: Call of the Wild Hakkında

Bu gerçekçi ve görsel açıdan nefes kesici açık dünyada benzersiz, sürükleyici bir av oyununu deneyimle. Sürükleyici tek kişilik hikâyeye kendini kaptır veya en iyi av deneyimini arkadaşlarınla paylaş.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version