Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (18 Mayıs)

Ücretsiz oyunlara geri döndük :)

Ücretsiz oyun geleneğinde geçtiğimiz hafta bir farklılık yapan Epic Games, The Sims 4 içerik paketi ile karşımıza çıkmıştı. Buna karşılık olarak, bu hafta için sunacağı oyunu da GİZEMLİ OYUN olarak listelemişti. Beklenen zaman geldi ve kalkan gizem perdesinin ardından, önümüzdeki yedi gün boyunca kütüphanemize ekleyebileceğimiz ücretsiz Epic Games Store oyunu da indirmeye açıldı.


İlginizi Çekebilir: Metro: Last Light Ücretsiz Olarak Dağıtılacak


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Ücretsiz Epic Games Store Oyunu İndirmeye Açıldı

Bildiğiniz gibi Death Stranding daha önceden de Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılmıştı. Eğer o fırsatı kaçırmışsanız, yedi günlük yeni bir fırsatınız var. 25 Mayıs 2023 Perşembe günü TSİ 18:00 öncesinde buradan kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Bir defa eklediğinizde, kalıcı olarak sizin olacak. Önümüzdeki haftanın oyunu ise GİZEMLİ OYUN olarak listelendi.

ücretsiz egs oyunu 18 mayıs

Death Stranding Hakkında

Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima’dan yepyeni, türlere meydan okuyan bir deneyim geliyor. Sam Bridges, Death Stranding tarafından tamamen dönüştürülmüş bir dünyaya meydan okumalıdır. Geleceğimizin kopuk kalıntılarını taşıyarak paramparça olmuş dünyayı yeniden birleştirmek üzere bir yolculuğa çıkar.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version