Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (14 Eylül)

Haftaya, iki oyunlu haftalara geri dönüyoruz...

Yeni haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunu indirmeye açıldı.  Bu defa bizleri zorlu görevlerin beklediği 911 Operator, önümüzdeki yeni gün boyunca indirilebilir olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Eylül 2023 Oyunları Duyuruldu


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Ücretsiz Epic Games Store Oyunu İndirmeye Açıldı

Geçtiğimiz hafta yapılan duyuru ile 911 Operator, 21 Eylül 2023 Perşembe gününe kadar buradan ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceğiniz ücretsiz oyun olarak dağıtılıyor. Önümüzdeki haftanın oyunları ise  Out of Line ve The Forest Quartet olacak.

ücretsiz egs oyunu 14 eylül

911 Operator Hakkında

911 Operator’da, gelen çağrılarla hızla ilgilenmesi gereken bir acil durum görevlisinin rolünü üstlenirsiniz. Göreviniz sadece çağrıları cevaplamak değil, aynı zamanda durumlara uygun yanıtlar vermenizi gerektirir – bazen ilk yardım talimatlarını vermek yeterlidir, diğer zamanlarda bir polis, itfaiye ya da sağlık görevlilerinin müdahalesinin yapılması zorunlu olabiliyor. Dikkatli olun, karşı taraftaki kişinin ölmekte olan bir kızın babası, ön-görülemeyen bir terörist ya da sadece bir şaka olabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Tüm bunların üstesinden gelebilir misin?

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version