Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (16 Kasım)

İki oyunun verildiği bir hafta daha!

Epic Games bizlere haftalık olarak değişen sayıda ücretsiz oyun ile buluşturmaya devam eder iken, yeni ücretsiz Epic Games Store oyunları da indirmeye açıldı. Strateji ve şehir kurma simülasyonu ve rol yapma oyunu seven takipçilerimizin bu haftanın oyununu kaçırmamalarını öneriyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Aylık EA Play Aboneliği Yeniden Büyük İndirime Girdi!


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Ücretsiz Epic Games Store Oyunları İndirmeye Açıldı

Geçtiğimiz hafta yapılan duyuru ile EARTHLOCK ve Surviving the Aftermath oyunlarını 23 Kasım 2023 Perşembe gününe kadar buradan ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki haftanın oyunu ise Deliver Us Mars olacak.

ücretsiz egs oyunları 16 kasım

EARTHLOCK Hakkında

Çöl çöpçüsü Amon, Zaber’de evinde oldukça garip bir yaratıkla karşılaştıktan kısa süre sonra kendini hayatının macerasında bulur. Bu sıra tabanlı RPG oyununda Amon ve diğer dikkat çekici kahramanlara katıl, binlerce döngü önce dönmeyi bırakmış güzel ama zorlu gezegen Umbra dünyasında unutulmaz bir yolculuğa çık.

Surviving the Aftermath Hakkında

Kıyamet sonrası bir gelecekte hayatta kal ve zenginleş; kaynaklar kıt ama fırsatlar seni çağırıyor! Felaketlere göğüs gerecek en üstün koloniyi kur, koloni sakinlerini koru ve harap olmuş bir dünyaya yeniden uygarlık getir.

 

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version