Ücretsiz Epic Games Oyunları Yılbaşı Dönemi Başladı

Yılbaşına kadar GİZEMLİ OYUN ile karşılaşmaya devam...

Amerika menşeli yayıncı, geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu senenin yıl başı döneminde de günlük ücretsiz Epic Games Store oyunu programı ile kullanıcılarının karşısına çıktı. Bugün dahil olmak üzere önümüzdeki on altı günlük süreçte, on altı oyunu ücretsiz olarak kütüphaneye ekleyebilmemiz mümkün olacak. Yani her gün en az bir defa mağazaya uğramayı unutmayın. Ücretsiz Epic Games oyunları yılbaşı dönemi,  ile başladı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GeForce Now Servisi 6 Yeni Oyun ile Genişliyor


Oyuncular olarak oyunlar ile vakit geçirmeyi seviyoruz elbette. Farklı hikayeler ile farklı ve etkileyici dünyalara seyahat ediyoruz. Kimi zamanda oradan çıkasımız gelmiyor. Hele bir de bu oyunlara ücretsiz eriştiğimiz zaman, eğer bizden artı puan almışsa, verdiği zevk de katlanıyor. Bu bağlamda, Epic Games de oyuncular tarafından bir hayli seviliyor.

İlk açıldığı dönemde iki haftada bir oyun veriliyordu. Daha sonradan bu, haftalık ve değişen sayıda olacak şekilde değiştirilmişti. Yıl başı döneminde ise, özel bir program ile günlük olarak ücretsiz oyun dağıtılıyor. Beklediğimiz bu dönem bugün itibarıyla 2022 yılı için de başladı ve 1 Ocak 2023 tarihine kadar toplamda on altı oyunu tek kuruş ödemeden kütüphanelerimize ekleyebileceğiz.

Ücretsiz Epic Games Oyunları Yılbaşı Dönemi Bugün Başladı

Geçtiğimiz hafta Saints Row IV: Re-Elected ve Wildcat Gun Machine oyunları beğenimize sunulmuş iken, bu haftanınki ise GİZEMLİ OYUN olarak listelenmişti. Saat 19:00 olduğu anda örtü açıldı ve altından Bloons TD 6 çıktı.

ücretsiz egs oyunu 15 aralık.jpg

Bloons TD 6 Hakkında

Muhteşem Maymun Atıcılar, yükseltmeler, Kahramanlar ve etkin yetenekleri harmanlayarak mükemmel savunmanı oluştur ve kalan son istilacı Bloon’ların her birini patlat!

Varolan en iyi strateji oyunuyla bitmeyen saatlere neden olan devasa ve sürekli genişleyen özelliklerin keyfini çıkaran diğer milyonlarca oyuncuya katıl.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version