Ücretsiz Epic Games Oyunları İndirmeye Açıldı (29 Aralık)

İki oyunlu haftalara geri döndük...

Bugün itibarıyla, Epic Games mağazasının yılbaşı programı sona ermiş oldu. Bugün itibarıyla normal moda döndük ve yeni ücretsiz Epic Games oyunları indirilmeye açıldı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Essential Ocak 2023 Oyunları Hangileri Olacak? (Güncel)


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Günün Ücretsiz Epic Games Oyunları Sizi Bekliyor

Her gün bir ücretsiz oyun programından, iki oyunlu zamanla geri döndük. Önümüzdeki yedi gün boyunca Dishonored: Definitive Edition ve Eximius: Seize the Frontline oyunları sizi bekliyor olacak. 5 Ocak 2023 Perşembe günü TSİ 19:00 öncesinde bu oyunları kütüphanenize ekleyerek, ömür boyu sahip olabilirsiniz. Önümüzdeki hafta ise Kerbal Space Program ve Shadow Tactics için bağımsız genişleme olan Aiko’s Choice ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanacak.

ücretsiz egs oyunları 29 aralık

Dishonored: Definitive Edition Hakkında

2012 yılı içerisinde satışa sunulmuş olan oyunda bir İmparatoriçe koruması olan Corvo Attano rolüne bürünüyoruz. İmparatoriçe’nin öldürülmesinin ardından idama mahkum olan karakterimiz, infazı öncesinde kaçarak, kendisine komployu kuranlardan intikam almak için yola çıkıyor.

Oyunun Definitive versiyonunda ise, Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches ve Void Walker’s Arsenal içeriklerini de beraberinde getiriyor.

Eximius: Seize the Frontline Hakkında

EXIMIUS, takım tabanlı muharebeye odaklanan, FPS/RTS karması bir oyundur. Oyun sürükleyici 5’e 5 çok oyunculu deneyim sunar. Her takımda 4 Manga Subayı ve bir Komutan yer alır.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version