İlk Ücretsiz Dying Light 2 İçeriği Yayınlandı

Barış Muhafızları topluluğuna selam olsun...

İlk Ücretsiz Dying Light 2 İçeriği Yayınlandı

İlk ücretsiz Dying Light 2 içeriği bugün itibarıyla oyuncuların beğenisine sunuluyor. Otorite Paketi, üç bölüm halinde oyuncular ile buluşturulacak. Peki bu ilk içerik paketinde neler bulunuyor? Detayla haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2: Stay Human İnceleme


Zorluklar ile geçen geliştirilme döneminin ardından, Techland tarafından geliştirilmiş olan Dying Light 2 en nihayetinde 4 Şubat 2022 Cuma günü PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuştu.

İlk oyunun on beş yıl sonrasındaki bir zamanda geçen yeni Dying Light, The City adı verilen bir bölgede geçiyor ve bu defa Aiden Caldwell isimli farklı bir karakteri yönetiyoruz. Başta gelişmiş parkur sistemi ve Rol Yapma Oyunu ögeleri ile beğeni toplamış olan ikinci oyun, her ne kadar geliştiricinin umduğu performansı gösterememiş olsa da, ilk haftasında üç milyondan fazla oyuncuya ulaşma başarısını gösterdi.

Halihazırdaki teknik sorunlarını çözmek için var gücüyle çalışan Techland, bildiğiniz gibi çıkış sonrasında Dying Light 2 oyununu beş yıl boyunca destekleyeceğinin sözünü vermişti. Yakın bir zaman önce de ilk ücretsiz indirilebilir içeriğin duyurusunu gerçekleştirdi.

İlk Ücretsiz Dying Light 2 İçeriği Detayları

Haberimizin sonundan fragmanını izleyebileceğiniz içeriğin adı Otorite Paketi ve toplamda üç bölümden oluşacak. PlayStation ve Xbox mağazaları üzerinden şu an itibarıyla edinebiliyorsunuz. Gün içerisinde Epic Games Store ve Steam üzerinden de yayınlanacak olan ilk bölümde, verilen bilgiye bakılır ise Barış Muhafızları topluluğu üyelerinin kullandığına benzer tasarımı olan ceket, kargo pantolon ve boğazlı ayakkabı bulunacak. İkinci bölüm başlıktan, kolluklardan ve eldivenlerden oluşacak iken, son bölüm ise yeni bir silahı oyuncuların beğenisine sunacak.

Her ne kadar yeni teçhizatın istatistikleri hakkında herhangi bir detay bulunmuyor olsa da, Otorite Paketi içeriğinin tamamı ile ücretsiz olacağını söyleyelim. Ayrıca Polonya menşeli stüdyonun Dying Light 2 oyununu çıkışından bir hafta sonrasında desteklemeye başlamış olması, elbette biz oyuncuların yüzünü güldürecektir.

İlk ücretsiz Dying Light 2 içerik paketinin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Exit mobile version