Ücretsiz Dövüş Oyunu MultiVersus Duyuruldu

Sevilen kahramanlar bir kez daha karşı karşıyalar!

Ücretsiz Dövüş Oyunu MultiVersus Duyuruldu

Warner Bros. Games ve Play First Games, ücretsiz dövüş oyunu MultiVersus duyurusunda bulundular. Türün meraklıları için hoş bir alternatif olacağını düşündüğümüz oyun ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Splinter Cell: Chaos Theory Ücretsiz Oldu!


PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan MultiVersus, 2022 yılı içerisinde yayınlanacak. Ön-kayıtların resmi internet sayfası üzerinden başladığı oyun, tam bir çapraz platform desteği, özel sunucu ve içerik dolu sezonlar içerecek.

Ücretsiz Dövüş Oyunu MultiVersus Detayları

Yayıncı tarafından sunulan bilgiler ışığında, Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, Shaggy, Bugs Bunny, Arya Stark, Tom ve Jerry, Jake the Dog, Finn the Human, Steven Universe ve Garnet gibi birçok karakterin bulunacağı oyunda, tercihen arkadaş(lar)ınız birlik olup rakiplerinize karşı veya birbirinize karşı mücadele edebilmeniz mümkün olacak.

Oyundaki maçlar çevrimiçi kooperatif oynanışa dayalı olarak gerçekleşecek. Her bir dövüşçü, MultiVerse ile benimsenen ikiye iki oynanış yaklaşımı bağlamında derinlemesine dövüş mekanikleri ile donatılmış olacak. Bu sayede dövüşçülerin, üstünlük mücadelesi verirken, diğer karakteriler ile dinamik olarak bütünleşecek olan özelleştirilebilir hareket dizileri olacak. Mesela Wonder Woman karakterinin Lasso of Truth saldırısı Shaggy’nin fırlatılabilir sandviçi ile bütün sağlayabilecek. Diğer bir deyişle, imkansızın mümkün olduğu oynanış mekanikleri ile karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz.

Dövüş oyunu aynı zamanda karakterlerin ait oldukları dünyalardan, Batcave ve Tree Fort gibi fon görüntüleri de içerecek. Ne var ki bu görüntüler, yeniden hayal edilmiş versiyonlar şeklinde olacak.

Son olarak, önümüzdeki yıl içerisinde yayınlanması planlanan MultiVerse için seslendirmen kadrosu ise şu şekilde:

Peki siz MultiVerse oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? İlginizi çekti mi? Yayınlandığı zaman oynamayı düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version