Ücretsiz Call of Duty Battle Royale Yarın Çıkıyor

Ücretsiz CoD Battle Royale oynamak artık mümkün!

ücretsiz call of duty battle royale

Ücretsiz Call of Duty Battle Royale açıklaması bugün Activision tarafından yapılan resmi açıklama ile duyuruldu. 150 kişilik haritalar, iki farklı oyun modu, cross-platform desteği ile Warzone modunun ücretsiz şekilde oynanabileceği kaydedildi.

Warzone modunu oynamak için Call of Duty: Modern Warfare sahibi olmanız gerekmediğinin altını çizen Activision, isteyen herkesin yeni battle royale haritasına adım atabileceğini kaydetti.

Aslında Warzone ile ilgili detaylar bugüne itibarıyla YouTube üzerinde gösterilmişti. Oynaması ücretsiz olacak modun detayları ve çıkış tarihine dair detaylar, sızıntı bilgilerin arasında yerini almıştı. Sızıntıların önüne geçemeyen Activision, beklenen resmi açıklamayı yapmakta gecikmedi.


İlginizi çekebilir: Warzone modu ücretsiz nasıl indirilir?


Yaklaşık bir ay önce başlayan Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale sızıntıları, ünlü oyun dağıtımcısının bir hayli canını sıkmıştı. Activision, özellikle Reddit üzerinde sızıntı avına çıkmıştı. Warzone ile ilgili detayları paylaşanları üst üste dava eden yayımcı, bugüne kadar eşine az rastladığımız bir olayın altına imza atmıştı.

Sızıntıların tekrar başlaması üzerine daha fazla dayanamayan Activision, resmi Warzone açıklamasını yaptı ve rahatladı. Açıklama ile yeni oyun moduna dair detaylar da verildi.

Ücretsiz Call of Duty battle royale modu Warzone’da neler var?

Warzone, alışageldiğimiz battle royale tarzını muhafaza etmeye devam ediyor. Oyuncuların çevresini saran ve belirli aralıklarla daralan zehirli gaz, burada da korunuyor. Oynanışın temeli ise yine aynı, oyuncular birbirlerini egale etmeye çalışıyor ve bunu etrafta buldukları malzemelerle yapıyorlar. Bütün bunlar ise daha önceki Call of Duty oyunlarında gördüğümüz haritaların bazı kısımlarının alınarak oluşturulduğu Verdansk haritası üzerinde yaşanıyor.

Warzone modunda içerisinde atv, kargo kamyonu ve helikopterlerin de bulunduğu birçok araç içeriyor. Araçlar haritada aktif olarak kullanılıyor ve savaşın içerisinde yer alıyorlar.

Yeni battle royale modunda yer alan bir başka detay ise oyuncuların kaldırılabilmesi. Takım arkadaşlarınızda yeterli para olması durumunda ölen oyuncular, haritaya geri çağırılabiliyorlar. Bu detay daha önceki CoD modunda ve Apex Legends’da karşımıza çıkmıştı aslında.

Yarından itibaren oynamaya açılacak olan ücretsiz Warzone modu ile ilgili yeni detayları internet sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Exit mobile version