Ücretsiz Black Desert Fırsatını Kaçırmayın

MMORPG severler kaçırmasın!

Ücretsiz Black Desert Fırsatını Kaçırmayın!

MMORPG türüne ilginiz varsa, ücretsiz Black Desert fırsatını kaçırmayın. Türkçe altyazı ve arayüz desteği olan oyuna tek kuruş ödemeden sahip olabilirsiniz. Ancak bunun için sınırlı bir süreniz var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (7 Nisan)


Eskiden Black Desert Online olarak anılan MMORPG türündeki oyun, Yüzüklerin Efendisi serisini anımsatan bir hikayeye sahip. Öyle ki, Kara Taş adlı büyülü taşın ve bu taş etrafında gelişen medeniyetlerin üzerine odaklanıyor.

Black Desert Online oyununda yer alan medeniyetlerin ataları, bu taşın büyülü güçlerinden faydalanarak medeniyetlerini inşa ediyorlar. Ancak Kara Taş’ın büyülü gücünün onları yoldan çıkardığını fark etmiyorlar. Güç arzusu, birbiri üzerinde üstünlük sağlama isteği, hırs gibi duyguları körükleyen Kara Taş, medeniyetlerin birbirlerine düşmesine ve durdurulamaz bir savaşın başlamasına neden oluyor. Biz de bu kaosun ortasında, kendi kaderini belirlemeye ve medeniyetini yok olmaktan kurtarmaya çalışan bir kahramanın yerine geçiyoruz.

Ücretsiz Black Desert Sizi Bekliyor

Eğer türe ilginiz varsa, yeni gelen Sonsuz Kış Dağı güncellemesini kutlama babında Pearl Abyss tarafından yapılan duyuru ile Black Desert Steam üzerinden 13 Nisan 2022 Çarşamba günü TSİ 20:00’a kadar ücretsiz olarak dağıtılıyor olacak. Bir defa kütüphanenize eklemeniz durumunda da kalıcı olarak sahip olabileceksiniz.

Kendisine has rol yapma oyunu ögeleri, açık dünyası ve oyunculara özgürlük sunan yapısı olan Black Desert için yayınlanan Sonsuz Kış ile oyuna yeni Sonsuz Kış Dağı bölgesi, ejderha pulundan yapılma zırh ve Drakania sınıfı eklenmişti.

Black Desert Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimleri

Exit mobile version