Ücretsiz Assassin’s Creed Syndicate Fırsatını Kaçırmayın

Dokuz gün süreniz var!

Ubisoft tarafından sunulan ücretsiz Assassin’s Creed Syndicate oyununu kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (23 Kasım)


Ubisoft’tan Kullanıcılara Sürpriz: Ücretsiz Assassin’s Creed Syndicate!

Fransız yayıncı geçmişte seçili pek çok oyunu kullanıcılara ücretsiz olarak sunmuştu. Bunların bir yenisi de Assassin’s Creed serisinin hayranları için geliyor. Ubisoft Connect üzerinden sunulan ücretsiz Assassin’s Creed Syndicate fırsatınız kaçırmayın. 6 Aralık 2023 Çarşamba günü TSİ 17:00 sıralarında sona erecek olan fırsattan buradan yararlanabilirsiniz. Bir defa kütüphanenize eklemeniz durumunda, kalıcı olarak sizin olacak.

ac-syndicate

Ubisoft Quebec tarafından geliştirilmiş olan serinin onuncu ana oyunu, 2015 yılının Ekim ayında PlayStation 4 ve Xbox One ve Kasım ayında da PC için satışa sunulmuştu. 1868 yılının Londra şehrinde geçen oyunda, Jacob ve Evie Frye kardeşleri yönetiyoruz.

Hikayeye göre Endüstriyel Devrim zirveye ulaşırken, Templarlar tarafından kontrol edilen şehirde eşitsizlik ve yoksulluk da hızla ilerliyor. Bu gidişatı değiştirmek isteyen Frye kardeşler, bir ordu kurarak organize suçu ortadan kaldırmak ve Londra şehrini özgürlüğüne kavuşturmayı hedefliyorlar.

Assassin’s Creed Syndicate Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version