Ubisoft’tan Büyük Başarı!

Altı farklı seri, on bir farklı oyun ve 10 milyon satış!

Ubisoft, oyun dünyasının en büyük figürlerinden birisi, son yıllardaki başarası nedeniyle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Fransız kökenli firma yeni nesilde büyük bir başarıya imza attı. Ubisoft, PS4, Xbox One ve PC için çıkardığı 11 oyunun 10’nunda 10 milyon satış adetini geçtiğini duyurdu. Ubisoft’tan Büyük Başarı!


İlginizi Çekebilir: Ubisoft ile Marvel Yeni Bir Duyuru Hazırlığında!


Ubisoft’tan Büyük Başarı

Ubisoft'tan büyük başarı

Ubisoft, son yıllarda çıkardığı oyunlar ile birçok başarı elde etmiş durumda. Her çıkardığı oyun ile satış listelerinde en tepeyi hedefleyen Ubisoft satış anlamında başarılarına bir yenisini eklediğini açıkladı. Çıkardığı 6 farklı oyun serisinin 11 farklı oyunun 11’inde de 10 milyon satış adetine ulaştılar. Yani doğru geliştirilen oyun ve satış strateji oyun severlerden gereken ilgiyi görmesini sağlamıştır. Bu da bu oyun için rakipleri arasında fark yaratmaktadır.

Ubisoft’un bu başarısı twitter üzerinden duyuruldu. Niko Partners, oyun satış marketi uzmanlığı firmasının kıdemli analisti Daniel Ahmed‘in attığı twit Ubisoft’un başarısını duyurdu. Listenin PS4, Xbox One X ve PC platformunda olan satışların toplamı olduğunu hatırlatalım.

İşte o tweet;

Ubisoft’un 10 Milyondan Fazla Satan Oyun Listesi

Ubisodt’un gurur tablosuna girememiş yüksek bütçeli oyunlarda yok değil. Bu listeye girmesi beklenen ancak listeye giremeyen oyunlardan birisi ise Assassin’s Creed: Syndicate oldu. 2015 yılında oyun dünyasına çıkışını gerçekleştiren Assassin’s Creed: Syndicate çokta başarasız olduğunu söyleyemeyiz ancak seri Ubisoft’un satış beklentisinin altında kaldı.

Assassin’s Creed: Syndicate, 5 milyon adetten fazla sattı ancak 10 milyon barajına erişemediği için listede yer almıyor. Ubisoft’un en çok satan oyun serisi ise Assassin’s Creed, serinin toplam satış adeti ise 140 milyon.

Exit mobile version