Ubisoft Yeni Prince of Persia Oyunu Geliştiriyormuş

Ori serisinden ilham alınıyormuş...

Ubisoft Yeni Prince of Persia Oyunu Geliştiriyormuş

Tom Henderson tarafından aktarılan bilgilere göre, Ubisoft yeni Prince of Persia oyunu geliştiriyor. Şimdilik pek bir bilgi olmasa da, Ori serisinden esinlenilen bir yapıda karşımıza çıkabilir. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Satın Alım Tekliflerine Açık Olduğunu Söylüyor


2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına almış olan COVID-19 salgını, birçok fiziksel etkinliğin iptal edilmesine yol açmıştı. Aynı yılın Haziran ayı içerisinde düzenlenmesi planlanan E3 fuarı, bu listede yer alıyordu. Hal böyle olunca, katılımda bulunmaya hazırlanan büyük yayıncılar da kendi sunumlarını gerçekleştirme yoluna gitmişlerdi. İçlerinden bir tanesi de Ubisoft idi.

Fransız yayıncının Ubisoft Forward adı verdiği sunum, birçok yeni oyun duyurusuna sahne olur iken, geliştirilme aşamasında olan oyunlar hakkında da güncel haberleri alma fırsatı sunmuştu. Görünüşe göre halihazırda büyük çaplı yeni bir sunumun planları yapılıyor.

Bilhassa Battlefield ve Call of Duty sızıntıları ile itibar kazanmış olan Tom Henderson, Xfire sitesi üzerinden yeni bir paylaşımda bulundu. Bu etkinlik hakkında denilene göre, aşağı yukarı yirmi kadar oyun hakkında birçok detay paylaşılacak ve çıkış tarihlerinin duyurulacak. Her ne kadar ilk etapta Yaz mevsimi seçilmiş olsa da, yaşanan güncel gelişmeler nedeniyle askıya alınmış.

Henderson, yeni Prince of Persia ve Immortals: Fenyx Rising oyunlarının yanı sıra, Skulls & Bones, Beyond Good and Evil 2, Avatar: Frontiers of Pandora, Splinter Cell Remake, Project Orlando kod adıyla yine Ivory Tower tarafından geliştirilmekte olan The Crew 3, Assassin’s Creed Rift ve henüz duyurusu yapılmamış olan birçok yeni oyunun bu listede yer aldığı söyleniyor.

Ubisoft Yeni Prince of Persia Oyunu ile Karşımıza Çıkabilir

Yeni Prince of Persia’ya özellikle dikkat çeken Tom Henderson, Ubisoft Montepellier stüdyosu tarafından geliştirilmekte olan oyunun Ori serisinden ilham yapıda ve 2.5B olacağını söylüyor. Her ne kadar şimdilik pek bir detay aktarılmamış olsa da, yakın bir zamanda daha fazla detayın bizlerle paylaşılacağı söyleniyor.

Bakalım gelecek zaman zarfı bize neler getirecek? Gelişmeleri merakla takipte olacağız. Peki siz yeni Prince of Persia ile ilgili aktarılan ilk detaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? 2.5B bir oyun hoşunuza gider mi? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

 

Exit mobile version