Ubisoft+ Xbox Konsolları için Geliyor!

Bakalım abonelik servisi bizim ülkemize de uğrayacak mı?

Ubisoft+ Xbox Konsolları için Geliyor!

Ubisoft+ Xbox konsolları için geleceği Fransız yayıncı tarafından resmen duyuruldu. Her ne kadar şu an için ülkemizde bulunmuyor olsa da, gelecekte faaliyete geçmesi durumunda devasa bir kütüphaneye erişim sağlayabilmek mümkün olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Ghost Recon: Breakpoint ile NFT Kullanımına Başladı


Bildiğiniz gibi Ubisoft, 2019 yılının Eylül ayı içerisinde ücretli abonelik servisi Uplay+’ı faaliyete sokmuştu. 2020 yılının Ekim ayı içerisinde Uplay ile Ubisoft Club servislerinin Ubisoft Connect adı altında birleşmesine ek olarak, Uplay+ da Ubisoft+ adını almış ve eş zamanlı olarak PC platformunun yanı sıra Amazon Luna ve Google Stadia sistemlerinde de faaliyete geçmişti.

Henüz ülkemizde bulunmayan ve kullanıcıların aylık abonelik alabildikleri bu serviste, Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion ve Immortals: Fenyx Rising dahil yüzden fazla oyuna erişim sağlayabiliyorlar. Ubisoft+ aynı zamanda özel sürümler, klasik oyunlar ve ek içerik paketlerini de kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Faaliyete geçmesinden bu yana, geride bıraktığımız zaman zarfı içerisinde birçok defa eski adıyla Uplay+ ve yeni adıyla Ubisoft+ servisinin Xbox Game Pass servisine dahil olabileceğine söylentiler duymuştuk. Ne var ki, ne Microsoft ne de Ubisoft tarafından herhangi bir teyit veya yalanlama gelmemişti.

Ubisoft+ Xbox Konsolları için Duyuruldu

Bugün ise beklenen duyuru gerçekleştirildi. Ubisoft tarafından yapılan duyuru ile ilk aşamada Rainbow Six: Extraction, çıktığı 20 Ocak 2022 tarihinde Game Pass servisine hem konsol hem de PC tarafında eklenecek.

Bahsi geçen duyurunun akabinde gerçekleştirilen yeni duyuru ile Ubisoft+ servisinin de Xbox konsollarına geleceği ve Xbox Game Pass servisinin de bir parçası olacağı müjdelendi. Haliyle aktif aboneliği olan kullanıcılar, Xbox konsollarında yüzden fazla Ubisoft oyununu oynayabilecek, özelleştirme eşyaları ve güçlendiriciler dahil özel ödüller ve diğer oyun içi takviyeleri kazanabilecekler.

Yapılan duyuruda Fransız yayıncının Game Pass servisi için daha başka ilavelerinin olacağını da söyledi. Muhtemelen Assassin’s Creed Infinity de bu ilavelerin arasında yer alacaktır. Tabii ki bunu zaman ve yaşanacak gelişmeler gösterecek.

Stratejik Ortaklık ve İş Geliştirme Kıdemli Vekil Başkanı Chris Early duyuruya istinaden şunları söyledi:

“Rainbow Six Extraction’ı çıkış gününde Xbox Game Pass ve PC Game Pass üyelerine sunarak, oyun aboneliklerinin oyunculara sunduğu değere ve seçime inandığımızı gösteriyoruz. Xbox Game Pass ve PC Game Pass için Rainbow Six Extraction sadece bir başlangıç. Nihai olarak, Ubisoft+ abonelik servisini Xbox sahiplerine sunacağız. Böylece, yeni çıkanlar dahil, Ubisoft+ oyun kütüphanemizden konsollarında tam anlamıyla keyif alabilecekler.”

Exit mobile version