Ubisoft Türkiye Temelleri Atıldı!

Türkçe oyunlar hayalimiz hala devam ediyor.

Assassin’s Creed, PoP gibi nice efsane oyunların geliştiricisi ve dağıtıcısı olan Ubisoft, Türkiye pazarına resmi olarak adım atmaya hazırlanıyor. Peki Türkçe oyun hayalimiz gerçekleşecek mi? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Bir Senede Beş Adet AAA Oyun Çıkaracak


Ubisoft Türkiye Sosyal Medya Hesapları Açıldı

Ubisoft, TR pazarına resmi olarak adım atmaya hazırlanıyor. Ubisoft TR resmi Twitter, Facebook ve Instagram sosyal medya hesapları geçtiğimiz saatlerde açıldı.

Sosyal medya hesapları üzerinden “Sizinle Türkçe olarak daha fazla fragman ve duyuru paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.” mesajı yayınlayan firma, yakında TR pazarında da Türk oyunculara yönelik adımlar atılacağının sinyallerini vermiş oldu.

Peki Türkçe oyunlar hayalimiz gerçekleşecek mi? Şu aşamada henüz Ubisoft tarafından Türkçe dil desteği beklemek biraz yanlış olur. ”Türkçe olarak daha fazla fragman ve duyuru paylaşmayı dört gözle bekliyoruz” mesajı ile de rahatlıkla bu çıkarımı yapabiliriz. Ancak sürprizlere açık olmak gerekir. Kim bilir? Belki bir gün…

Ubisoft TürkiyeFirmanın resmi Twitter hesabına buradan, Facebook hesabına buradan, Instagram hesabına ise buradan ulaşabilir ve takip edebilirsiniz. YouTube kanalı ise yaklaşık 6 ay önce hizmete açılmıştı. Merak edenler YouTube kanalına da buradan ulaşabilirler.

Ubisoft Hakkında: Ubisoft, Ubisoft Entertainment (ya da eski adıyla Ubi Soft) Fransız video oyun geliştiricisi ve yayımcısıdır. Kısmen (%20) Amerikalı Electronic Arts ile ortaktır, fakat yine de Electronic Arts firmasından bağımsız olarak çalışmaktadır. Ubisoft firması, 28 ülkede stüdyoları ile dünya çapında bir varlığa sahiptir. Aynı zamanda 2008 yılı itibarıyla Ubisoft firması Avrupa’nın 3.büyük video oyun ve yapımcı firması seçilmiştir.


Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version