Ubisoft Oyunlarının Çıkış Dönemi Açıklandı

Umarız net çıkış tarihleri de yakın bir zamanda açıklanır...

Fransız yayıncı da geride bıraktığımız çeyreğe ilişkin finansal raporunu yayınladı. Daha çok Assassin’s Creed, Far Cry ve Watch Dogs serileri ile ön planda olsa da, ekstrem spor ve yarış türü dahil yepyeni fikri mülkiyetlere el attığını da biliyoruz. Analistler ve yatırımcılara yönelik olarak düzenlenen finansal konferans kapsamında, halihazırda geliştirilmekte olan Avatar: Frontiers of Pandora, Skull & Bones ve Mario + Rabbids: Sparks of Hope adındaki Ubisoft oyunlarının çıkış dönemi gün yüzüne çıktı.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Kurucu Ailesi Satın Alım için Harekete Geçmiş


Bahsi geçen oyunlardan Avatar: Frontiers of Pandora, geçtiğimiz Haziran ayı içerisindeki Ubisoft Forward sunumunda duyurulmuştu. Birinci kişi bakış açısından oynanan ve Snowdrop ile PC, Stadia ve yeni nesil konsollar için geliştirilen oyunda, bir Na’vi rolünde olacak ve bağımsız bir hikaye ile Pandora gezegeninin hiç görmediğimiz yerlerini göreceğiz. Çeşitli yaratıkların yaşamakta olduğu bu bölgede, hem dünyayı keşfedecek hem de RDA güçleri ile mücadele edeceğiz.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope ise bizleri Mario ve arkadaşları Rabbids kahramanları ile ilginç bir yolculuğa çıkartacak. Galaksiyi kaosa sürüklemek isteyen Cursa’ya karşı, gizemli gezegenlere karşı seyahate çıkacak ve hem galaksiye düzen getirmek hem de Sparks’ı korumak için mücadele edeceğiz.

Duyurulmasından sonra birçok kez ertelenen korsan temalı Skull & Bones, aslında hakkında pek fazla bir şey bilmediğimiz bir oyun diyebiliriz. Çok oyunculu modlarının ön planda olacağı, arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz kooperatif desteğinin bulunduğu bir oyun olacağı söyleniyor.

Ubisoft Oyunları Skull & Bones

Ubisoft Oyunlarının Çıkış Dönemi Netlik Kazandı

Gerçekleştirilen finansal konferansta söylenene göre bahsi geçen bu oyunlar, 31 Mart 2023 tarihine sona erecek olan mevcut finansal yıl içerisinde bizlerle olacakmış. Ancak bu tabii ki çok yakın bir zamanda karşımıza çıkacakları anlamına gelmiyor. Öyle ki, Finans Direktörü Frederick Duguet tarafından mevcut mali yılın Ekim 2022 ile Mart 2023 arasındaki bir zamana denk geleceği söyleniyor. Görünüşe göre, büyük ihtimalle oyun fırtınasının yaşanacağı son çeyrekte bu oyunlar ile buluşabiliriz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version