Ubisoft Oyunlarının Çıkış Aralığı Belli Oldu

Assassin's Creed Red, Star Wars Outlaws ve XDefiant :)

Ubisoft oyunlarının çıkış aralığı, geride bıraktığımız çeyreğe ilişkin olarak yayınlanan finansal rapor kapsamında açıklandı. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Plus Premium ve Ubisoft Plus Classics Duyuruldu


Fransız yayıncı bünyesinde geliştirilmekte olan pek çok oyun mevcut ve her biri de sabırsızlıkla bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda satışa sunulan Assassin’s Creed Mirage ve Avatar: Frontiers of Pandora sonrasında, 2025 finansal yılında çıkması beklenen oyunlar da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Ubisoft Oyunlarının Çıkış Aralığı Bu Yıla İşaret Ediyor

Fransız yayıncının yakın bir zaman önce finansal raporunu yayınlamasının ardından, Assassin’s Creed Red, Star Wars Outlaws ve XDefiant oyunlarının 2025 finansal yılının sonunda kadar satışa sunulacağı da belli olmuş oldu. Yani beklememiz gereken son tarih 31 Mart 2025 diyebiliriz. Elbette bunun, herhangi bir ertelemenin yaşanmaması durumunda göz önünde bulundurmamız gereken tarih olduğunu söyleyelim.

Hatırlayacağınız üzere bizi Feodal Japonya dönemine götürecek olan Assassin’s Creed Red ile ilgili yaşanan sızıntıda, oyunun Mayıs ayında duyurulacağı, Temmuz ayındaki Ubisoft Forward sunumunda oynanış gösteriminin yapılacağı ve Kasım ayında da satışa sunulacağı söylenmişti. Fransız yayıncının Quebec stüdyosu tarafından geliştirilen oyunda, biri Afrikalı Samuray ve diğeri de Ninja olan iki karakteri yöneteceğiz.

Star Wars Outlaws ise Yıldız Savaşları: Bölüm V – İmparatorun Dönüşü ve Yıldız Savaşları: Bölüm VI – Jedi’ın Dönüşü arasındaki bir zamanda geçecek. Kay Vess ve yoldaşı Nix ikilisinin maceralarının anlatılacağı oyunda, karakterlerimizin özgürlüğü ve yeni bir hayata başlamanın yollarını arayışlarına ortak olacağız.

Son olarak XDefiant ise Tom Clancy’s Splinter Cell, Ghost Recon: Breakpoint ve The Division karşımı olup, bu oyunlardan çeşitli elementler ve teçhizatlar içerecek. İlk etapta Wolves (Ghost Recon), Outcasts (The Division), Cleaners (The Division) ve Echelon (Splinter Cell) olmak üzere dört farklı grup olacak ve bu grupların birinde geçebileceğiniz karakterinizi, oynayış stilinize göre karakterinizi özelleştirebiliyor ve yeteneklerini ve ultralarını ve eklentileriyle birlikte birincil ve ikincil silahlarınızı ve teçhizatınız ile hazır setinizi de oluşturabiliyorsunuz. Her karşılaşmada aynı hazır seti kullanmak gibi bir zorunluluğunuz olmayacağı için, karşılaşmalar arasında teçhizat ve yetenek değişimi yapabilmeniz mümkün olacak.

Altıya altı takım tabanlı ve zaman içerisinde yayınlanacak güncellemeler ve içerikler ile canlı servis olacak Tom Clancy’s XDefiant, hızlı tempolu bir oynanış sunacak. Diğer oyuncular ile şiddetli çatışmalara gireceğiniz oyun, her ne kadar Splinter Cell, Ghost Recon ve The Division karşımı olsa da, gelecekte diğer Ubisoft serilerinden de topluluklar, elementler ve teçhizatlar eklenecekmiş gibi görünüyor.

Rekabete dayalı arenalarda, Domination, Arena, Team Deathmatch ve Escort gibi oyun modlarının da olacak olmasının yanı sıra, oyunun yayınlanması sonrasında yeni güncellemeler ile harita sayısının da fazlalaştırılacağının müjdesi verildi. Haliyle Tom Clancy oyunlarından daha farklı mekanlar görebileceğiz.

Exit mobile version