Ubisoft Oyunları için Muazzam Boyutta Zam!

Gönderin gelsin!

Oyunlara gelen zamlar ile belimiz yeteri kadar bükülmüş ve oyunlara ulaşmamız neredeyse imkansız hale gelmiş iken, bir kötü haber de Fransız yayıncıdan geldi. Ubisoft oyunları, dün gece itibarıyla yapılan zam ile hem Steam hem de Ubisoft Connect mağazalarında deyim yerindeyse uçuşa geçti. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Paradox Oyunları Fiyatları Ülkemizde Uçacak


Türk oyun severler olarak, zaman içerisinde sık sık zam haberi ile karşılaşmıştık. Bundan sonra da karşılaşmaya devam edeceğiz. Hatırlayacağınız üzere, Steam mağazasının kur güncellemesi ile bilhassa Valve oyunlarının fiyatlarında ciddi bir sıçrayışa tanık olmuştuk. Diğer bazı büyük yayıncıların oyunlarının fiyatlarında da aynı şekilde artışlar yaşanmıştı. Activision Blizzard ve Electronic Arts oyunları da artık 1000 TL üstü fiyatlar ile karşımıza gelmeye başladılar.

Şubat ayının başında Paradox Interactive şirketinin de Arjantin ve ülkemiz için yüzde üç yüz zammı bekler iken, araya Ubisoft sürpriz bir şekilde kaynak yaptı. Fransız yayıncının öncelikle kendi, sonrasında da Steam mağazasındaki oyunlarına muazzam boyutta zam uyguladı. Kış indirimlerinden faydalan(a)madıysanız, ne yazık ki şimdilik geçmiş olsun. Çünkü karşımızda başka bir kötü tablo var.

ss_a52c732d62a26d20bcfb0525929178749392f4fc.1920x1080

Ubisoft Oyunları Fiyatlarında Büyük Artış Yaşandı

Bu durumun en dikkat çeken örnekleri ise Assassin’s Creed Origins, Odyssey ve Valhalla oyunlarının standart sürümlerinin 699 TL oluşu. Aynı şekilde Far Cry 5, Watch Dogs 2 ve Anno 1800 oyunlarında da benzer bir durum söz konusu. Bu fiyatların Ubisoft Connect mağazasında da aynı olduğunu söylemeden geçmeyelim. Epey eski olmasına rağmen, The Crew gibi bir oyunun fiyatı artık 349 TL iken, The Crew 2 ise 589 TL oldu. Eğer bu oyunların özel sürümlerini almaya kalkarsanız, dört haneli rakamların size el salladıklarını göreceksiniz.

Son olarak, Ubisoft oyunları dışında, Steam mağazasının genelindeki birçok oyuna da uçuk fiyatta zamların yapılmış ve yapılmakta olduğunu görebiliyoruz. Mesela Mortal Kombat 11 Ultimate paketi artık 799 TL olmuş iken, Democracy 4 252 TL ve Bus Simulator 21 da 325 TL oldu. Steam mağazasını dolaşarak çok daha fazla örneğe denk gelebilirsiniz.

Exit mobile version