Ubisoft+ Nintendo Switch ve Mobil Cihazlara Gelebilir!

Yakında Switch ve mobil cihazlar için bir duyuru gelebilir.

Ubisoft, oyun stream hizmetlerini geliştirmek istiyor ve Gamestream ile yaptığı yeni ortaklık sayesinde yakında Ubisoft Plus’ın diğer platformlara da geldiğini görebiliriz. Ubisoft+ çok yakında Nintendo Switch ve mobil cihazlara gelebilir. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ubisoft+ Xbox Konsolları için Geliyor!


Ubisoft+ Nintendo Switch ve Mobil Cihazlara Geliyor

Bu işbirliği, Gamestream’in stream teknolojisinin, Ubisoft’un sahadaki çalışmalarını ilerletmesine yardımcı olacak. Ubisoft Plus, PC’deki oyuncuların 100’den fazla Ubisoft yapımından oluşan bir kitaplıktan oyun ve DLC indirmesine ve oynamasına izin veriyor ve Assassin’s Creed Valhalla dahil olmak üzere piyasaya çıktıkları gün yeni oyunlar ekleniyor.

Gamestream’in UI geliştirmeleri, hizmetin akıllı telefonlarda, tabletlerde ve Nintendo Switch’te yer alması için ihtiyaç duyduğu her şeyi içerisinde barındırıyor.

Google Stadia ve Xbox Cloud Gaming, hem akıllı telefonlarda hem de tabletlerde kullanılabiliyor ve stream özelliği, Marvel’s Guardians of Galaxy ve Control gibi AAA hitlerini güçsüz cihazlarda bile bu özellik sayesinde çalıştırabiliyor; Ubisoft, rakiplerinden ilham alabilir.

Ubisoft+ Nintendo Switch

Gamestream, bir stream platformunun kapsamını genişletme konusunda zaten yetkin, peki neden aynı avantajları Ubisoft’a sağlayamıyor? Bakalım beklediğimiz duyuru yakında gelecek mi? Ubisoft yakın gelecekte stream hizmetlerini mobil ve Switch’e taşıyabilir, taşımalı.

Ubisoft+ Nedir? 

Ubisoft+ (eski adıyla UPLAY+), Ubisoft’un aylık tek bir ücret karşılığında Ubisoft kitaplığından oyun indirme ve oynama erişimi sunan abonelik tabanlı bir video oyun hizmetidir. Ubisoft+ abonelerine, Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion ve Immortals Fenyx Rising gibi oyunlar da dahil olmak üzere Microsoft Windows PC’lerde 100’den fazla oyundan oluşan bir kataloğa sınırsız erişim sunar.

Ubisoft+ ayrıca oyunlar, klasik oyunlar ve ek içerik paketleri için premium sürümler içerir. Ubisoft+ aboneliği ile oyunlar, ücretsiz Ubisoft Connect oyun başlatıcısı kullanılarak Windows bilgisayarlarda indirilebilir ve oynanabilir. Ekim 2020’de Ubisoft, Ubisoft+’ın bulut oyun platformları Amazon Luna ve Google Stadia ile entegrasyonunu da duyurdu.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ubisoft+ servisi hakkındaki düşünceleriniz nedir? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version