Ubisoft GamesCom 2022’ye Katılacak

Ubisoft Summer Game Fest'i pas geçip Köln'e gidiyor...

Ubisoft GamesCom 2022'ye Katılacak

Ubisoft GamesCom 2022‘ye katılacağını Twitter paylaşımı ile duyurdu. Şimdilik herhangi bir detay verilmemiş olsa da, Fransız yayıncının önemli duyurular yapması bekleniyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Ubisoft Forward Hakkında Açıklama


Summer Game Fest sonrasında, gözlerimizi elbette GamesCom 2022 fuarına çevirdik. Salgının başlamasından bu yana ilk kez fiziksel olarak düzenlenecek. Bildiğiniz gibi 2020 ve 2021 senelerinde bütünüyle çevrimiçi olarak düzenlenmişti. Bu sevindirici olsa da, aslında üzücü bir yanı da var. PlayStation cephesinin katılımda bulunmayacağıyla ilgili haberimizde de bahsettiğimiz üzere, büyük şirketlerin çok azını görebileceğiz. Ne var ki organizasyon iki yüz elli kadar katılımcının olacağını belirtmişti.

Ubisoft GamesCom 2022’nin Bir Diğer Önemli Katılımcısı

Her ne kadar Sony Interactive Entertainment, Nintendo, Activision Blizzard ve Take-Two Interactive gibi büyük isimler Köln şehrinde gerçekleşecek olan fuara katılımda bulunmayacak olsalar da, Namco Entertainment, THQ Nordic ve Koch Media dahil büyük isimler listede yer alıyorlar. Bunların arasına Ubisoft da katıldı.
Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Fransız yayıncı, 24 – 28 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan GamesCom 2022 sahnesinde boy gösterecek.

Şimdilik fuar sırasında karşımıza neler ile çıkacakları belli değil. Ancak önümüzdeki ay yeniden tanıtılacağı söylenen Skull & Bones ihtimallerden birisi. Diğerleri ise Tom Henderson tarafından daha önceden söylenene göre Assassin’s Creed Rift, yeni The Crew ve Prince of Persia, Immortal: Fenyx Rising devam oyunu, Avatar: Frontiers of Pandora ve Mario + Rabbids Sparks of Hope da beklentilerin yüksek olduğu oyunlar olarak karşımıza çıkıyor.

Elbette Fransız yayıncının şu anda haberimizin dahi olmadığı sürprizleri de olabilir. Bildiğiniz gibi her fuar sırasında Ubisoft, karşımıza birkaç sürpriz ile çıkıyor. Bakalım GamesCom 2022’de bunların bir yenisini yaşayacak mıyız? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version