Ubisoft Forward Öncesi Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Son on bir gün!

Ubisoft Forward Öncesi Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Fransız yayıncı tarafından Ubisoft Forward öncesi yeni bir fragman yayınlandı. Bir dakikalık uzunluğu olan fragmanda, karşımıza çıkacak oyunları görüyoruz. Liste ‘say say bitmez’ denecek durumda değil ve çoğu da aslında tahmin edilebilir. Ne var ki en sondaki, tamamıyla tahmine dayalı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Prince of Persia: The Sands of Time Remake’ten Kötü Haber Var!


Bildiğiniz gibi Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilen son Ubisoft Forward sonrasında, bir yenisi bu ay gerçekleşecek. 12 Haziran 2023 Pazartesi günü, yani Xbox Games Showcase 2023 sonrası için tarih verilmişti.

Ubisoft Forward Öncesi Yeni Bir Fragman

Beklenen gün yavaş yavaş gelir iken, Fransız yayıncı da yayınladığı yeni fragman ile sıradaki Ubisoft Forward sunumunda bize neler göstereceğini gözler önüne serdi. İlki de Avatar: Frontiers of Pandora olacak ve uzun zamandan sonra, en nihayetinde yeni detaylar ortaya çıkacak. Geçtiğimiz aylarda ekran görüntü sızıntılarını sizlerle paylaşmıştık. Bakalım geliştirici ekip bize ne gibi yeni detaylar sunmayı planlıyor?

Tahmin edebileceğiniz üzere, Assassin’s Creed Mirage de karşımıza çıkacak bir başka oyun olacak. Eylül ayından bu yana daha çok sızıntı bilgiler ile haberdar olduğumuz oyun ile ilgili daha fazla bilgi öğrenebilecek iken, şimdiye kadar duyduklarımızın doğru olup olmadığını da net bir şekilde öğrenme fırsatı bulacağız. Ayrıca mobil için geliştirilmekte olan Jade hakkında da yeni bilgiler bizlere sunulacak.

Ocak ayının sonunda duyurulmuş olan The Crew Motorfest ise sunumda sahne alacak bir diğer oyun olacak. Bizi bu defa O’ahu adasına götürecek olan açık dünya oyunu, eşi benzeri olmadığı söylenen bir festival ile coşturacakmış gibi görünüyor.

Fragmanın sonunda esasen bir oyun daha var, ama ne olduğunu söylenmemiş. Ekran da sadece ‘O OYUN DA NE?’ şeklinde bir soru cümlesi beliriyor. Haliyle kullanılan renk paletine uygun bir tahminde bulunmak gerekiyor, ama bunun Prince of Persia: The Sands of Time Remake olmadığı zaten belli. Çünkü, Fransız yayıncı bu oyunun Ubisoft Forward sırasında görmeyeceğimizi söylemişti. Bu noktada, tahmini size bırakalım. Yorum kısmında, aklınıza gelen ilk oyunu yazın. Bakalım kimin tahmini tutacak?

Exit mobile version