Ubisoft Forward İki Yeni Etkinlik ile Geri Dönecek

Fransız yayıncının önemli duyurular yapmasını bekliyoruz...

Ubisoft Forward İki Yeni Etkinlik ile Geri Dönecek

Ubisoft Forward iki yeni etkinlik ile bu yıl içerisinde geri dönüş yapacak. İlki bu hafta içerisinde, diğeri ise Eylül ayı içerisinde düzenlenecek. Peki bu etkinliklerde neler göreceğiz? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft GamesCom 2022’ye Katılacak


İptal olan E3 2020 sonrasında Ubisoft Forward adıyla kendi etkinliğini düzenlemiş olan Ubisoft, Summer Game Fest 2022’nin gerçekleştiği geçtiğimiz ay içerisinde ayrı bir etkinlik ile karşımıza çıkmamıştı. Bu yılın geri kalanına dair net bir plan açıklamasında bulunmamış olan Fransız yayıncı, elbette bizleri merakta bırakmıştı. Çünkü duyurulmasını beklediğimiz, hakkında yeni detayları öğrenmeyi istediğimiz birçok oyunu bulunuyor.

Ubisoft Forward Geri Dönüyor!

Haziran ayının başlarında yapılan açıklamanın üzerinden geçen bir ayın ardından, bugün müjdeli bir yeni duyuru yapıldı. Önümüzdeki süreçte bir değil, iki Ubisoft Forward bizleri bekliyor. Bahsi geçen etkinliklerden ilki, 7 Temmuz Perşembe günü TSİ 21:00 sıralarında başlayacak ve bütünü ile Skull & Bones odaklı olacak.

Duyurusundan bu yana verilen birtakım detaylar hariç fazlaca bilinmeyenin olduğu ve birçok kez ertelenen çok oyunculu odaklı oyun, Hint Okyanusu’ndan ilham alınarak geliştiriliyor. Korsanlığın altın çağı sırasında geçecek ve denizlerde yelken açıp düşmanlarımız ile zorlu mücadelelere gireceğiz. Youtube ile Twitch üzerinden izlenebilecek olan ilk etkinlikte, Skull & Bones için derinlemesine bir bakış atılacak ve ilk oynanış gösterimi yapılacak. Büyük ihtimalle çıkış tarihini de net olarak yine bu etkinlikte öğreneceğiz.

10 Eylül 2022 Cumartesi günü TSİ 22:00 sıralarında başlayacak olan diğer etkinlikte ise birden fazla oyun ve proje hakkında güncel haberler alacağız. Yine Youtube ve Twitch üzerinden izlenebilecek olan etkinlik, çoklu dil ve erişilebilirlik seçeneği içerecek.

Şu an için hangi oyunları göreceğimize dair bir şey söylenmemiş olsa da, Avatar: Frontiers of Pandora hakkında yeni detayların verilmesi büyük ölçüde ihtimal dahilinde. Ayrıca yeni Assassin’s Creed oyununun duyurulmasını bekliyor iken, açık dünya Star Wars oyunu, yeniden yapım Splinter Cell ve Prince of Persia: The Sands of Time oyunlarını da görmemiz olası. Elbette birkaç küçük sürpriz ile de karşılaşabiliriz.

Exit mobile version