Ubisoft Forward için Fragman Yayınlandı

Beklenen gün yavaş yavaş geliyor...

Ubisoft Forward için Fragman Yayınlandı

Bildiğiniz gibi Fransız yayıncı, bu yıl iki Ubisoft Forward etkinliği gerçekleştireceğini duyurmuştu. Skull and Bones odaklı olan ilki Temmuz ayında gerçekleştirilmiş iken, yenisi ise 10 Eylül 2022 Cumartesi günü TSİ 22:00 sıralarında gerçekleştirilecek. Heyecanı arttırmak isteyen Ubisoft, sunum için bir fragman yayınladı. Bu fragmanda, etkinlik sırasında göreceğimiz oyunlara yer verilmiş.


İlginizi Çekebilir: Yeni The Division: Heartland Modları Ortaya Çıktı


Fransız yayıncı büyük sunumunu normalinde E3 haftasında gerçekleştiriyor. Her ne kadar bu sene pek beklendiği gibi olmasa da, yine Skull and Bones odaklı bir Ubisoft Forward görmüştük. Bunun haricinde büyük bir duyuru ile karşılaşmamız mümkün olmamıştı. Haliyle gözlerimizi sıradaki çevirdik.

Yeni Ubisoft Forward Fragmanı ile Büyük Güne Hazırlık

Artık önümüzde sayılı günler var ve yeni sunumda neler ile karşılaşacağımızı merak etmiyor değiliz. İşte bu merakımıza cevap veren bir fragman yayınlandı.

Kırk beş saniyelik fragmana bakılırsa, Skull and Bones ve Mario + Rabbids Sparks of Hope için güncel haberler ile karşılaşacak iken, Assassin’s Creed için de bir gösterim yapılacak. Bu gösterim sırasında elbette Assassin’s Creed Mirage ile ilgili merak edilen detaylar resmi olarak açıklanacak.

Fransız yayıncının elbette karşımıza çıkartacağı oyunlar bunlar ile sınırlı olmayacak. Öyle ki, aynı gün TSİ 21:35 sıralarında başlayacak olan etkinlik öncesi bir şov bizi bekleyecek. Yirmi beş dakika kadar sürecek olan bu şov sırasında, Brawhalla, For Honor, Anno 1800 ve The Crew 2 için yayınlanacak olan yeni içerikler hakkında güncel bilgileri de alacağız.

Bunların haricinde, Avatar: Frontiers of Pandora ve bugün yeni detayları sızdırılmış olan The Division: Heartland hakkında da yeni haberler almayı ümit ediyoruz. Bakalım Fransız yayıncı biz oyuncular için daha başka ne sürprizler hazırlıyor?

Exit mobile version