Ubisoft Forward Etkinliğinde Gösterilen Tüm Oyunlar!

Ubisoft Forward etkinliğinde hangi oyunlar gösterildi?

Ubisoft Forward

Büyük bir heyecanla beklenen Ubisoft Forward etkinliğin yeni bölümü en sonunda yayınlandı. Birçok oyun fuarının ertelenmesinden sonra oyun tanıtımları, online etkinliklere kaydırılmıştı. Bunlar arasında en büyüklerden bir tanesi olan Ubisoft sunumunu ise bu yazımızda bir araya getirdik.

Yeni ve mevcut nesil oyunlara dair merak edilen bilgilerin, fragmanların paylaşıldığı yayına Watch Dogs: Legion, Riders Republic, Immortals: Fenyx Rising ve önceden sızdırılan Prince of Persia: Sands of Time Remake damgasını vuran isimler oldu. Peki sunum esnasında hangi oyunların duyuruları gerçekleştirildi? İşte Ubisoft Forward etkinliği kapsamında gösterilen tüm oyunlar!


İlginizi Çekebilir: Ubisoft: PS5 ve Xbox Series X Geriye Uyumluluk Konusunda Çok İyi


Ubisoft Forward Gösterilen Oyunlar

Yayın boyunca birçok yeni ve mevcut Ubisoft oyununa bakış atma imkanımız oldu. Bunlar arasında Watch Dogs: Legion, Riders Republic, Immortals: Fenyx Rising, R6 ve önceden sızdırılan Prince of Persia: Sands of Time Remake gibi önemli yapımlar da yer alıyor.

Prince of Persia: Sands of Time Remake

Ubisoft bugün, Ubisoft’un dijital basın konferansı Ubisoft Forward’da şirketin ilk geniş çaplı yeniden yapımı olan Prince of Persia: The Sands of Time Remake’te Prens’in dönüşünü duyurdu. İlk olarak 2003 yılında piyasaya çıkan Prince of Persia: The Sands of Time, yenilikçi oynanışı, ilgi çekici hikayesi ve sevimli karakterleriyle aksiyon-macera
oyunlarını yeniden tanımlamıştı.

Zamanı bir kez daha geri alan Prince of Persia: The Sands of Time Remake, Anvil oyun motoru ile sıfırdan geliştirildi. 21 Ocak 2021 tarihinden itibaren oyun PlayStation 4, Xbox One ve Windows PC için Epic Games
Store’sa satışa sunulacak.

Riders Republic

Ubisoft, yeni IP si Riders Republic’i duyurdu. Riders Republic, 25 Şubat 2021 tarihinde PlayStation 5, PlayStation4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Stadia ve Windows PC’de hem Epic Games Store hem de Ubisoft Store’da dünya çapında çıkacak. Riders Republic’i Xbox One veya PlayStation 4 için satın alan oyuncular, oyunlarını yeni nesle ilave bir ücret ödemeden yükseltebilecek.

Ubisoft Annecy tarafından geliştirilen Riders Republic, oyuncuları açık ve kalabalık bir dünyada aksiyon sporlarının
heyecanını yaşayabilecekleri nefes kesen bir sosyal oyun alanına davet ediyor. Oyuncular; bisiklet, kayak, snowboard, atlayış tulumu ve füzeli atlayış tulumu gibi heyecan verici bir dizi spor aktivitelerine katılacak, rekabet edecek ve havalı hareketler yapacak.

Oyuncular ne zaman hareketli sosyal merkezi keşfeder veya orada bir araya gelirlerse, kendilerini daima diğer sürücülerin arasında bulacaklar. Riders Republic, kurak kanyonlardan karlı dağlara kadar, oyuncuların dünyanın en muhteşem yerlerinden bazılarını keşfetmelerine izin veriyor. Amerikan Ulusal Parkları, Bryce Kanyonu, Yosemite Vadisi, Sequoia Parkı, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain ve Grand Teton bu capcanlı spor alanını oluşturmak için özenle yeniden oluşturuldu ve yaratıcı bir şekilde birleştirildi.

Immortals: Fenyx Rising

Ubisoft, daha önce Gods & Monsters olarak bilinen Immortals Fenyx Rising’in 3 Aralık 2020’de tüm dünyada Stadia, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 4, Epic Games ve Ubisoft Store’da çıkacağını ve ayrıca konsol satışa başladığında PlayStation 5’e de geleceğini duyurdu.

Assassin’s Creed Odyssey’in yaratıcıları olan Ubisoft Quebec’teki ekip tarafından geliştirilen Immortals Fenyx Rising, büyük bir mitolojik macerayı yeni boyutlara taşıyan heyecan verici yeni bir IP olacak. Oyuncular, Yunan tanrılarını ve onların diyarını karanlık bir lanetten kurtarmak için yeni kanatlı bir yarı tanrı olan Fenyx ile oynayacaklar.

Scott Pilgrim vs. the World: The Game Complete Edition

Ubisoft, Universal Games ve Digital Platforms ile iş birliği yaparak, 10 yılını kutlamak için Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Tam Sürüm ile yeniden çıkacağını duyurdu. Knives Chau ve Wallace Wells indirilebilir içeriklerini içeren Scott Pilgrim vs. The Game – Tam Sürüm, 2020 sonlarında PlayStation 4, Xbox One cihaz ailesi, Nintendo Switch, Stadia ve Windows PC’de 14,99€ karşılığında indirebilecek.

Scott Pilgrim’in dönüşü ile oyuncular, özgün grafik roman serisinden ve 2010 Universal Pictures filminden
esinlenen ve sevilen “2D arcade beat ’em up” tarzındaki bu oyunu yeniden keşfedecekler. Hayranlar, Paul
Robertson’un 8 bitlik animasyonu, Anamanaguchi’nin eleştirmenlerce beğenilen film müziği ve Scott
Pilgrim vs. The World grafik roman serisinin yaratıcısı Bryan Lee O’Malley’in retro ara sahneleri ile oyuna
yeniden aşık olacak.

Watch Dogs: Legion

Ubisoft, Watch Dogs: Legion’un 29 Ekim 2020 tarihinde Xbox One, PlayStation 4, Stadia, ve Windows PC’de çıkacağını duyurdu. Yeni nesil bir konseptle geliştirilen Watch Dogs: Legion, oyunun arkasındaki stüdyo olan Ubisoft Toronto tarafından oluşturulan ve daha önce hiç görülmemiş bir oyun yeniliği olan “Play as Anyone” (Dilediğin Kişiyle Oyna) özelliğini sunuyor.

Dilediğin Kişiyle Oyna özelliği oyuncuların tüm Londra sakinlerini direniş üyeleri olarak seçebilmelerini sağlar. Oyunun açık dünyasındaki her bir kişi örgütlenebilir ve oynanabilir, ayrı ayrı herkes benzersiz bir arka plana, kişiliğe ve becerilere sahiptirler. İlk oyundan tanıdığımız Aiden Pearce’da yeni Watch Dogs oyununda ayrı bir paket olarak sunulacak.


Peki ya siz sunum hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version