Ubisoft da GTA 6 İçin Heyecanlı

Sektör GTA 6'ya kilitleniyor gibi...

Yeni GTA oyunu, sadece biz oyuncuları heyecanlandırmıyor. Öyle ki Ubisoft da GTA 6 için sabırsızlıkla çıkış gününü bekliyor. Peki neden? Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Take-Two, GTA 6’nın Çıkış Zamanı ile İlgili İpucu Verdi


İlk fragmanının yayınlandığından bu yana gündemden düşmeyen GTA 6, en fazla beklenenler arasında yer alıyor. Kalplerde özel bir yere sahip olan Vice City’ye geri döneceğimiz oyun, bizlere devasa bir dünya ve yeni oynanış mekanikleri ile hiç şüphesiz ki en az Red Dead Redemption 2 kadar detay manyağı bir deneyim sunacak. Olasılıkları düşündüğümüz zaman, hiç şüphesiz ki yarın çıkmasını isteyeceğimiz bir oyun oluyor GTA 6. Ancak ne yazık ki 2025 yılına kadar beklememiz lazım.

Ubisoft da GTA 6 Oyununu Heyecanla Bekliyor

Yakın bir zaman önce, geride bıraktığımız çeyreğe ilişkin finansal raporunu yayınlayan Ubisoft firması da en az bizler kadar heyecanlanıyor. Üst Yönetici Yves Guillemot, toplantı sırasında yeni GTA oyununun satışa sunulması ile ilgili olarak son derece iyimser bir konuşma yaptı. Öyle ki bu durumu, oyuncu topluluğunun ve genel olarak sektörün yeniden canlanması için harika bir fırsat olarak görüyormuş Guillemot. Ayrıca eski ve yeni oyuncuları da cezbetme potansiyelinin altını çiziyor.

Bir Oyuncudan Yeni GTA 6 Fragmanı Tarihi İçin Çılgın Teori!

Konuşmanın ilerleyen kısımlarında Ubisoft Üst Yöneticisi, GTA gibi satış rekorları kıran serilerin yeni oyunların sektöre olan katılımı ateşler iken, bir süre uzak olan oyuncuların geri dönmesine ve yeni oyuncuların da adım atması ile topluluğun genişlemesine yardımcı olduğuna da dikkat çekti.

Her ne kadar şu an için GTA 6 oyununun ne zaman çıkacağı bilinmiyor olsa da, Guillemot 2026 finansal yılına yakın bir tarihte çıkacağını tahmin ediyor. Fransız yayıncı da oyunları bu dönemde çıkartmayı planlıyormuş. Yani anlayacağınız üzere Ubisoft, yeni GTA oyununun yaratacağı fırtınayı kendi avantajına kullanmayı hedefliyor.

Exit mobile version