Ubisoft Connect Büyük Revizyon Geçiriyor

Beta versiyonu kademeli olarak kullanıcılara sunuluyor...

Ubisoft Connect Büyük Revizyon Geçiriyor

Ubisoft tarafından yapılan duyuru ile Ubisoft Connect büyük revizyon ile yenilenecek. Fransız yayıncı tarafından verilen bilgiler ile kütüphane, sosyal özellikler ve dahası için büyük yenilikler söz konusu olacak.


İlginizi Çekebilir: Star Wars Outlaws’tan 10 Dakikalık Oynanış Videosu


Bildiğiniz gibi 2020 yılının Ekim ayı içerisinde Uplay ile Ubisoft Club servisleri Ubisoft Connect adı altında birleşmişti. Bu servis, Fransız yayıncının bütün platformlarındaki bütün oyunlarını desteklediği için, bir platformdan diğerine geçsek dahi kaydettiğimiz aşamayı koruyor.

Bunun dışında, aktivitelerimizi ve istatistiklerimizi de takip edebiliyor, oyuncu topluluğu ile farklı şekillerde iletişim kurabiliyor, bütün platformlardaki arkadaşlarımız ile tek bir yerden iletişim kurabiliyor ve ne yaptıklarına bakabiliyor, oyunlar hakkında tüyolar alabiliyor, Ubisoft Connect puanı kazanabiliyor ve bunlar ile çeşitli kozmetik eşyalar, silahlar ve deneyim puanı takviyeleri alabiliyor ve daha pek çok şey yapabiliyoruz.

Ubisoft Connect Büyük Revizyon ile Yenileniyor

Bugün resmi sayfa üzerinden yeni bir duyuru yapan Ubisoft, Ubisoft Connect için kütüphane, sosyal özellikler, video oynatma seçenekleri ve dahası için önemli değişiklikler geleceğini müjdeledi.

Beta versiyonu kullanıcılara kademeli olarak sunulan uygulamanın yenilenmiş sürüm hakkında konuşan projenin yaratıcı yönetmeni Charles Huteau, yeni uygulama ile erişilebilirliğe ve erişimin kolaylaşmasına odaklandıklarını söylüyor. Kütüphanenin revizyondan geçirilmesi de bunun ilk adımı olacakmış. Yenilenmiş halinde de bizlere hangi oyunların güncellenmesi gerektiği ve oyun içinde kaydettiğimiz aşaması dahil daha fazla bilgi sunulacakmış.

Sosyal özellikler tarafında ise yeni oyuncu profilleri getirilecekmiş. Özelleştirilebilecek olup, birbirleriyle etkileşimde oyuncular için vasıta görevi görecek ve diğerlerinin ne oynadığını görebilecekmişiz.

Son olarak ise Ubisoft Connect PC uygulamasının bütünüyle teknolojik revizyondan da geçirileceği söyleniyor. Bu da Fransız yayıncının oyunları ve hizmetleri için sunulan gittikçe kompleks güncellemeler ile uyumlu olarak çalışabilmesi için yapılacakmış.

Exit mobile version