Ubisoft+ Çoklu Erişim ile Artık Türkiye’de!

Sonunda!

Ubisoft+ Çoklu Erişim ile Artık Türkiye'de!

Ubisoft+ hizmetinin Xbox konsollarına geleceği aslında uzun zamandır konuşuluyordu. Zaman zaman duyduğumuz yeni gelişmeler de beklenen günün yakın olduğuna işaret ediyordu. İşte o gün, sonunda geldi ve Ubisoft+ Çoklu Erişim Xbox konsollarında faaliyete geçti. Bizim açımızdan bir diğer bomba gelişme ise Çoklu Erişim planına ülkemizin de dahil olması! Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Nisan 2023 Oyunları Açıklandı


Bildiğiniz gibi Ubisoft, 2019 yılının Eylül ayı içerisinde ücretli abonelik hizmeti Uplay+ ile oyuncuların karşısına çıkmıştı. 2020 yılının Ekim ayı içerisinde Uplay ile Ubisoft Club servislerinin Ubisoft Connect adı altında birleşmesi sonrasında, Uplay+ da Ubisoft+ adını almış ve eş zamanlı olarak PC platformunun yanı sıra Amazon Luna ve Stadia (Ocak ayında kapatıldı) sistemlerinde de faaliyete geçmişti. Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Far Cry 6 ve Immortals: Fenyx Rising dahil yüzden fazla oyuna erişim sağlanabilen hizmette, özel sürümler, klasik oyunlar ve ek içerik paketleri de kullanıcıların beğenisine sunuluyor iken oyun içi kredi alımlarında da % 10 indirim fırsatı sağlıyor.

Xbox Wire üzerinden yapılan duyuruda konuşan Ubisoft stratejik ortaklıklar ve iş geliştirme başkan yardımcısı, “Ubisoft+ Çoklu Erişim’i Xbox konsollarında faaliyete geçirmek için Xbox ile ortaklık yapmak, oyuncularımıza daha fazla değer ve seçenek sunmak için abonelik teklifimizi geliştiriyor. Xbox konsolu oyuncularının artık Ubisoft’un kapsamlı oyun kütüphanesi vasıtasıyla evrenlerimize erişimi var.” yorumunda bulundu.

Ubisoft+ Çoklu Erişim ile Ülkemizde de Erişime Açıldı!

Ubisoft+ bildiğiniz gibi bugüne kadar ülkemizde erişime açık değildi, ama aylık abonelik seçeneği ile hizmete erişim sağlayabiliyorsunuz. Aylık olarak ödemeniz gereken ücret ise 179 TL olarak belirlenmiş ve sadece Xbox konsollarını değil, PC platformunu da kapsıyor. Bu bağlamda PC tarafında yüzden fazla, konsollarda ise altmıştan fazla oyun bizi bekliyor. Kütüphaneden erişim sağlayabileceğiniz oyunlar ise şöyle listelenmiş:

Exit mobile version