Ubisoft Assassin’s Creed Mirage’i Onayladı!

Yeni Assassin's Creed sonunda ortaya çıktı!

Ubisoft Assassin's Creed Mirage'i Onayladı

En nihayetinde Ubisoft Assassin’s Creed Mirage’i onayladı. Şimdilik pek fazla bir şey söylenmemiş olsa da, önümüzdeki haftanın Ubisoft Forward etkinliğinde merak ettiğimiz bütün detaylara ulaşacağız.


İlginiz Çekebilir: Ubisoft, Dokuz Oyunun Sunucusunu Kapatmayı Erteledi


Bildiğiniz gibi Ubisoft, Assassin’s Creed açısından geçtiğimiz seneyi es geçmiş ve son çıkan Valhalla’yı içerik anlamında desteklemişti. Ancak artık yeni bir oyunun duyurulmasının zamanı geldi de geçiyor bile.

Şubat ayından bu yana küçük ölçekli bir oyunun varlığından haberdardık. Assassin’s Creed Rift olarak nitelendirilen bu yeni oyunun, eskiler gibi gizlilik odaklı olacağı ve Basim karakterinin hikayesine odaklanacağı söyleniyordu. Bu elbette bizleri epey heyecanlandırmıştı ve ne zaman duyurulacağını merak etmeye başlamıştık.

Zaman zaman birtakım yeni söylentiler duymamızın ardından, Salı günü büyük bir sızıntı yaşanmış ve yeni oyunun Assassin’s Creed Mirage olacağı ortaya çıkmıştı. Dün de bizzat Ubisoft mağazası aracılığı ile yaşanan indirilebilir içerik sızıntısının ardından, ilk ipuçlarını Temmuz ayında veren Fransız yayıncı yeni oyunu en nihayetinde resmi olarak onayladı.

Ubisoft Assassin’s Creed Mirage’i Ubisoft Forward’da Tanıtacak!

Assassin’s Creed Twitter hesabı üzerinden yapılan yeni paylaşım ile serinin sıradaki üyesi Assassin’s Creed Mirage olacak ve önümüzdeki hafta 10 Eylül 2022 Cumartesi günü TSİ 22:00 sıralarında başlayacak olan Ubisoft Forward sırasında da merak edilen tüm detaylar paylaşılacak.

Şu an için çıkış tarihi ve platformları belli değil. Ancak paylaşıma iliştirilmiş olan görsel ile oyunun Bağdat şehrinde geçeceği de teyit edilmiş oldu. Başrol karakteri de yüksek ihtimalle Basim olacak diyebiliriz.

Son yaşanan sızıntıda, Hidden Ones birliğine katılmadan önceki Basim karakterini yöneteceğimiz oyunun, 860 ile 870 yıllarındaki Bağdat şehrinde geçeceği ve Samarra’daki Anarşi döneminin ele alınacağı söylenmişti. Rol yapma oyunu ögelerine veda edileceği, Eagle Vision özelliğinin geri döneceği ve ayrıca Visions of Loki sisteminin bulunacağı belirtilmişti.

Dün ortaya çıkan görsel ise Ali Baba ve Kırk Haramiler odaklı bir indirilebilir içeriğin de geliştirilmekte olduğuna işaret ediyordu. Net çıkış tarihi belirtilmemiş olsa da, Nisan ile Haziran ayları arasında çıkış yapması bekleniyor.

Exit mobile version