Ubisoft Apple ve Google’a Dava Açtı!

Sonuna kadar haklı bence.

Ubisoft

Ubisoft, Bloomberg’in haberine göre Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege‘in kopyası Area F2 oyunu için Apple ve Google’a dava açtı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla İlk Oynanış Videosu!


Ubisoft Google ve Apple ile Davalık Oldu

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege’in kopyası Area F2 oyunu için Apple ve Google’a dava açtı. Los Angeles’taki federal mahkemeye yapılan bir şikayette Ubisoft, Alibaba’nın adı altında Ejoy’un geliştirdiği Area F2’yi “Rainbow Six: Siege’in kopyası” olarak tanımladı.

Apple ve Google’ın yapılan tüm uyarılara rağmen söz konusu oyunu App Store ve Google Play mağazalarından kaldırmaması da dikkatlerden kaçmadı. Ubi’nin ve Ejoy’un konu hakkındaki açıklamalarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ubi: “Rainbow Six: Siege en popüler ve en değerli markalarımızdan biri. Operatör seçme ekranından tutun puan ekranına kadar oyunun her bir parçası Rainbow Six: Siege’den adeta kopyalanmış durumda. Rainbow Six: Siege’in popülaritesinden yararlanarak para kazanmaya kesinlikle karşıyız.” 

Ejoy: ”Gelen tepkileri değerlendiriyor ve dikkatle inceliyoruz. Oyunumuzun yaklaşık iki yıldır bağımsız olarak geliştirildiğini ve herhangi bir telif hakkı ihlali barındırmadığını belirtir, Ubisoft’a saygı duyduğumuzu ve yasal ekiplerimizin süreç hakkında iletişim halinde olduğunu kamuoyuna duyururuz.” 

Bakalım mahkeme Ubi‘nin açtığı dava karşısında nasıl bir sonuca varacak? Hep beraber bekleyip göreceğiz.

Rainbow Six: Siege: Rainbow Six: Siege veya Rainbow 6: Siege Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen, birinci şahıs çok oyunculu nişancı deneyimine etkileyici, yeni bir yaklaşımdır. Çok çeşitli benzersiz elit Operatörler arasından seçim yap ve takımını gergin, heyecan verici ve yıkıcı takım temelli dövüşlerde yönlendirirken yeteneklerini geliştir.

Ekibini kur ve heyecan dolu 5’e 5 PVP aksiyonuna dal. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, ekibini zafere taşımana yardımcı olmak için her biri çığır açan aletler içeren çok büyük bir uzman operatör listesi içeriyor. Yıkım ve alet tekniği sanatında ustalaş. Her an yakın mücadele, taktiksel takım oyunu ve heyecan verici aksiyonla karşı karşıya ol.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

Exit mobile version