Ubisoft Aktif Olmayan Hesapları Kapatıyor (Güncel)

Hesabınıza giriş yapmayı unutmayın...

Ubisoft Aktif Olmayan Hesapları Kapatıyor

GÜNCELLEME: Fransız yayıncı, tartışmalara konu olan durum hakkında güncel bir açıklamada bulundu. Eğer hesabınızdan oyun veya oyunlar satın almışsanız, hesabınız geçici olarak askıya alınsa dahil silinmeyecek. Ubisoft, yapılan uyarının herhangi bir oyun bulunmayan hesaplar için yapıldığını söylüyor.

Bir süre öncesine kadar ne gelen e-posta bildirisinde, ne de resmi destek sayfasında bu yönde bir açıklama bulunuyordu. Ancak artık ilgisi sayfa da yapılan bu açıklamanın ardından güncellenmiş.

***

Eğer Ubisoft hesabınıza uzunca bir süre girmediyseniz, bağlantılı olan diğer hesaplarınızdaki oyunlarınıza erişim sağlayamayabilirsiniz. Ortaya çıkan bir yeni gelişmeye göre Ubisoft aktif olmayan hesapları kapatıyor.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage Deneyimi Bu Kıyafetle Üst Seviyeye Çıkacak


Ubisoft Aktif Olmayan Hesapları Kalıcı Olarak Kapatıyor

Yakın bir zaman önce kullanıcılar, kendilerine gönderilen bir e-posta aldıklarını rapor ettiler. Bahsi geçen e-posta, önemli bir bilgilendirme içeriyoru ve askıya alınan hesaplarının otuz gün içerisinde kullanılmaması durumunda da silineceği konusunda uyarı yapılıyor. Bunun önüne geçebilmek için de hesap kapatmayı iptal etme bağlantısına tıklamak gerekiyor.

“Merhaba,

Ubisoft hesabınızı ilişkili e-posta adresiniz ile kullanmamış olduğunuzu fark ettik.

Aktif olmayan hesabınızı geçici olarak askıya aldık ve Kullanım Şartları’mıza uygun olarak 30 gün içerisinde kalıcı olarak kapatacağız.

Eğer Ubisoft hesabınızı korumak isterseniz, aşağıdaki İptal Et düğmesine tıklayarak kapatılmasını iptal edebilirsiniz.”

Onaylanmış bir Ubisoft Support Twitter hesabı ise, bahsi geçen e-postanın gönderildiği tarihten itibaren otuz gün içerisinde hesaba giriş yapmanın ve e-postadaki hesap kapatmayı iptal etmek bağlantısına tıklamanın gerektiği yönünde güncel bir bilgi paylaşımında bulunmuş. Eğer hesabınızın bilgilerini kaybetmişseniz de, Ubisoft destek sayfası üzerinden başvuruda bulunabileceğiniz söyleniyor.

Exit mobile version