Ubisoft Açık Dünya Star Wars Oyununu Duyurdu!

Açıkçası biz heyecanlandık.

Ubisoft, Star Wars evreninde geçen hikaye odaklı yeni bir açık dünya video oyunu yaptığını duyurdu. Lucasfilm Games işbirliği ile geliştirilen oyun Tom Clancy’s The Division serisinin arkasındaki Ubisoft stüdyosu Massive Entertainment tarafından geliştiriliyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Xbox Oyuncuları Ubisoft Oyunlarına Para Ödemeyecek!


Yeni Star Wars Oyunu Ubisoft Tarafından Geliştiriliyor

Ubisoft, Star Wars evreninde geçen hikaye odaklı yeni bir açık dünya video oyunu yaptığını duyurdu. Ubisoft’un İsveç, Malmö’de bulunan, eleştirmenlerce beğenilen AAA stüdyosu endüstrisindeki en deneyimli, yenilikçi yeteneklerden bazılarını bir araya getiriyor ve Snowdrop motoru da dahil olmak üzere Massive’in en son teknolojilerinden en iyi şekilde yararlanarak için bir zemin oluşturulacak.

Ubisoft’un kurucu ortağı ve CEO’su Yves Guillemot konu hakkında; “Uçsuz bucaksız Star Wars bilgisi ekiplerimiz için inanılmaz bir ilham kaynağı olacak. Bu, Disney ve Lucasfilm Games ile uzun vadeli bir işbirliğinin başlangıcı ve Star Wars hayranlarının seveceğini bildiğimiz bir oyun yaratmak için Lucasfilm’in inanılmaz mirasını geliştirmek için el ele çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.” açıklamasında bulundu.

Lucasfilm Games Başkan Yardımcısı Douglas Reilly ise “Ubisoft’un sürükleyici dünyalar oluşturma konusunda benzersiz bir yeteneği var, bu yüzden bu projede onlarla birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Massive’deki ekibin tutkusu ve yeteneklerinden ilham alıyoruz ve birlikte bu geniş galaksideki oyuncularımızla anlatmak istediğimiz orijinal hikaye türleri için bir vizyon paylaşıyoruz. Bu yeni Star Wars oyununa hayranlık uyandıran özgünlük, derinlik ve yenilik getirecek yaratıcılığa, deneyime ve topluluk anlayışına sahipler.” açıklamasında bulundu.

Oyun hakkında daha fazla bilgi ve çıkış tarihi daha sonraki bir aşamada paylaşılacak. The Division 2 ve The Crew yönetmeni Julian Gerighty bu projede kreatif direktör rolünü üstleniyor. Star Wars oyun lisansı 2023’e kadar Electronic Arts’ın elinde. Disney’den Sean Shoptaw tarafından belirtilene göre Disney farklı stüdyolar ile işbirliği peşinde. Sadece EA’ye bağlı kalarak evreni genişletmeyi düşünmüyorlar.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ubisoft’un Star Wars projesi için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version