Twitter Süper Mario Kardeşler Filmi Skandalı ile Gündemde

Bilhassa Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra gündemden düşmeyen Twitter ile ilgili yeni bir ilginç gelişme, daha doğrusu bir skandal yaşandı. Yakın bir zaman önce vizyona giren Süper Mario Kardeşler filmi Twitter üzerinden yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat 2 Filminin Çekimleri Avustralya’da Başlayacak


Twitter Süper Mario Kardeşler Filmi ile Nintendo’nun Hedefi Olabilir

Bildiğiniz gibi Twitter üzerinden uzun video yükleme özelliği getirilmişti. Twitter Blue abonesi kullanıcılar, hesaplarından bir saat uzunluğunda Full HD video paylaşabiliyorlar. Ancak elbette kullanıcılar arasında bu tür imkanları kötüye kullananlar her daim karşımıza çıkabiliyor. Vidsthatgohard da bunların bir yenisi oldu. Öyle ki bir buçuk saatlik film, iki parça halinde Twitter üzerinden yayınlanmış ve dokuz milyondan fazla kullanıcıya ulaşmış.

twitter-super-mario-bros-movie

Aslında daha önceden birçok hesap üzerinden hem ikinci sınıf hem de herhangi bir telif içermeyen filmler Twitter üzerinden yayınlanmıştı. Ancak mevcut durum, apayrı bir noktada; çünkü, büyük bütçeli bir filmden bahsediyoruz.

Şu an için video kaldırılmış ve kullanıcının hesabı da askıya alınmış durumda, ama bildiğiniz gibi Nintendo şirketi telif hakkı davaları ile de ün salmış bir şirket ve ilerleyen dönemde sosyal medya platformunun başı epey ağrıyacakmış gibi görünüyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version